Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excelde satır bilgisini dosya açık iken belli zaman aralıklarında bilgi baloncuğu yada açıklama şeklinde ekrana getirip daha sonra kendiliğinden kaybolması mümkünmüdür?
öncelikle teşekkür ederim ancak benim istediğim verilerin randomize kendiliğinden mesaj box olarak çıkması (Baloncuk şart değil) yani tıklama yapmadan hatta başka sayfada çalışırken birden ekrana çıkması 5 yada 8 sn göründükten sonra kendiliğinden kaybolmasıdır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.