BENZİNLİK TAKİP PROGRAMI Farklı bir düzenleme yardımlarınızı acil bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
T.S.K. da görevliyim benzinlik için excelde bu programı bazı hazır kodlu programlardan faydalanarak ve düzenlemeler yapark hazırlamaya çalıştım.Ancak bir kaçyerde sıkıntı yaşıyorum konu ile yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim özellikle yardımcı olabilecek moderatör KORHAN AYHANA şimdiden teşekkür ederim.
sorunlarım
1.ana sayfadan AKARYAKIT KAYIT SAYFASI Çalışıyor ancak GÜNLÜK ÖLÇÜM SAYFASINA girdiğimizde verileri kaydet dediğimizde akaryakıt safasına kayıt yapıyor bunu düzeltemedim.
2.Ana sayfadan YAKIT ALIM SAYFASI seçildiğindede yine kayıt etmek isteyince AKARYAKIT KAYIT SAYFASINA kayıt yapıyor bunuda düzeltemedim
3.Ana sayfadan PARAMETRELER GİRİŞ SAYFASINIDADA kayıt et dediğimizde AKARYAKIT KAYIT SAYFASINA kayıt Yapıyor düzeltemedim klasik arıza.
4.EXCELDEN çıkış komutundada sayfayı kaydederek kapatılmasını istiyorum.
5.ANA SAYFA VE DİĞER SAYFALARDADA EXCELE ÇIKIŞ YAPABİLECEĞİM BİR BUTON YAPMAK İSTİYORUM .

6. KONU İLE İLGİLİ FARKLI BİLGİ EKLEME VE DEĞİŞİK BİR TASARIMI OLAN VARSADA FİKİR VE EKLENTİLERİ MEMNUNİYETLE KARŞILARIM .
7. BİRDE RAPORLAMA YANİ KAYIT SAYFASINDAKİLERİN ÇIKTISINI ALABİLMEK İÇİN BİR EKLENTİ YAPABİLİRMİYİZ.

ŞİMDİDEN İLGİLENEN VE YARDIMCI OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM
SEMİH HAZAR

Ekli dosyalar