• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Benzer Kayıtların Sayısını Bulmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YASINT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Merhaba arkadaşlar, ekli dosyamda aynı cari ünvana sahip firmaların fatura adetlerini ve toplamları aldırmak istiyorum yani

Sonuç olarak;
X Firmasından 5 adet fatura ve toplam 10.000 tl
diye listelemesini istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler

Ekli dosyalar

Çok teşekkürler Ali bey
fakat bunun makrosunu yapamaz mıyız?

Merhaba arkadaşlar, ekli dosyamda aynı cari ünvana sahip firmaların fatura adetlerini ve toplamları aldırmak istiyorum yani

Sonuç olarak;
X Firmasından 5 adet fatura ve toplam 10.000 tl
diye listelemesini istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler

Dosyanız ekte.

Pratik bir yöntem olan Pivot Tablo ile yapılmıştır.

Konu için:
ÖZET TABLOLAR (PİVOT TABLE)

.

Ekli dosyalar

Uğraşınız için çok teşekkür ederim fakat bana bu uygulamanın makrosu lazım arkadaşlar
teşekkürler

Yasin Bey cevaplarımızı değersiz gördüğü için makro silinmiştir.

Teşekkür ederim Ali bey fakat yanlış toplam yapıyor ve cari adetlerini yazmıyor. Yine de örnek bir uygulama gönderdiğiniz için tekrar teşekkür ederim artık başınızı ağrıtmayacağım kendim geliştirmeye çalışacağım çok teşekkürler herkeze

çok teşekkür ederim ömer bey Allah razı olsun ümidimi kesmiştim tam istediğim gibi olmuş :) gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bir bilseniz beni nasıl bir dertten kurtardınız :)

ümidimi kesmiştim tam istediğim gibi olmuş :) gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bir bilseniz beni nasıl bir dertten kurtardınız :)

Niyeki zaten cevap yazıyordum.İşlerimiz nedeni ile ne zaman müsait olursak cevaplarımızı o zaman güncelliyoruz.:eek:

Ali bey kusura bakmayın ben "ümidi kesmiştim" derken istediğimi yapamadığımı kasdetmiştim. Yani günlerdir uğraştığım bir makroyu siz üstadlara danıştım ve sizin yardımlarınızla da başaramadığımı bu sebeptende hammallığa devam edeceğimiz düşünerek öyle bir ifade kullandım. Verilmeyen cevaba gelince de tam istediğim makroyu ömer beyden alınca işleriminde gereği bu konuya daha bakmadım. Dolayısıyla da sizin yazdığınız bu mesajı görmedim. Yanlış anlaşılacak bir ifadede bulunduğum için affola iyi çalışmalar ve ilginiz için de tekrar teşekkürlerimi sunarım

Verilmeyen cevaba gelince

Verilmeyen bir cevap yok,neden hala ısrar ediyorsunuz.Kodları güncelliyordum makro zaten benzersiz listeyip toplam alıyordu . Siz sadece bir countif satırı ekleyecektiniz. Bunu yapamamışsınız sonrada tekrar siz uğraşmayasınız diye güncelliyordum.

Dönüp bir daha bakmamanız ise ayrıca üzücü..

Bu nedenden dolayı üstteki mesajda makroyu sildim. Burada sadece hoş bir teşekkür ve eğer olursa insanlara yardımdan dolayı küçük bir Rıza-ı İLAHİDİR.Başka birşey değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri