• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Belli bir alandaki verilere göre sonuç yazdırma

Merhaba;
Öğrenci adı ile oluşturduğunuz sayfadan anladığım kadarıyla burda olmayan derslere ait sayfalarda eklenebilecek.
40 öğrenci için 40 sayfa açmak yerine bir hücreden öğrenci adı seçerek istediğiniz öğrencinin istediğiniz verisine ulaşabilirsiniz. (illaki 40 sayfa diyorsanız tablonun gereksiz ağırlaşmasını göze alarak rapor sayfasını çoğaltabilirsiniz)
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Öğrenci adı ile oluşturduğunuz sayfadan anladığım kadarıyla burda olmayan derslere ait sayfalarda eklenebilecek.
40 öğrenci için 40 sayfa açmak yerine bir hücreden öğrenci adı seçerek istediğiniz öğrencinin istediğiniz verisine ulaşabilirsiniz. (illaki 40 sayfa diyorsanız tablonun gereksiz ağırlaşmasını göze alarak rapor sayfasını çoğaltabilirsiniz)
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Tam da aradığım buydu. Bu işte çok yeniyim. Yardımınız için teşekkürler. Bir de aklıma takılan soru şu ben bu raporları aylık olarak tutmak istiyorum. her ay değişecek bu çalışmayı farklı kaydet yaparak aylık olarak tutabilirim değil mi? Yada hepsi aynı kitap içinde olma ihtimali var mı aylık olarak raporları.

Merhaba;
Farklı kaydet ile aylık olarak raporlayabilirsiniz.
Yada ekli dosyayı (bilgisayarınızı kasmaz ise) Bir yılı raporlamak adına kullanabilirsiniz.
Veya tablonuzun yapısını değiştirirseniz (isimleri 1. satıra alır konu başlıklarını düşey sıralar ve ay simi yada tarih girerseniz) daha kullanılabilir bir çözüm olur. Bu çözüm ile bir yıla ait her ders için tek sayfa yeterli olur.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Rapor sayfasında ufak bir sıkıntı yaşadım. Örneğin ocak ayındaki değerlendirme kriterleri 50 kadar. fakat rapor sayfasında sadece 16'ya kadar görünüyor. Ben Sonuç kısmında hepsinin yer alacağı şekilde görmek istiyorum. Ekte rapor sayfasına açıklama ekledim.

Ekli dosyalar

Geri