• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Belediye Otobüs Bileti Programı

MERHABA ARKADAŞLAR;

belediyede otobüs biletlerinin kontrolü için bi proğram yapmak istiyorum.

simdiden emeği gecenlere tesekkürler...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Selamlar,

Sorunuzu biraz daha açabilirmisiniz.
Ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım ...

Merhabalar
MAKBUZ sayfasında "Teslim aldığı biletler" kısmındaki seri numaraları ilgili sayfaların A ve B sütunlarından geliyor fakat "Teslim ettiği biletler" kısmındaki seri numaraları hangi sütunlardan veriyi alacak?

yine ilgili sayfaların a ve b sutunlarından alacak

olmuyorsa aynı makbuz seri numaralarını teslim yerine yazabiliriz. iki sutun daha ekleriz aynı seri numaraları orada da olur...

ekteki dosya gibi

Ekli dosyalar

merhaba

Merhabalar
Tarih'e göre biletler listeleniyor ama isme göre yapamadım.Belki hocalarımız veya başka arkadaşlar yapabilir diye dosyayı ekliyorum.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhabalar
Tarih'e göre biletler listeleniyor ama isme göre yapamadım.Belki hocalarımız veya başka arkadaşlar yapabilir diye dosyayı ekliyorum.
İyi çalışmalar.

Tesekkür ederim erdal bey ilginize

Tarih iki tane olmayacak çünkü ikiside aynı tarihi içerecek.

yani muavin 30/07/2010 tarihinde ne kadarlık bilet teslim etmiş

ve ne kadarlık bilet almış ise onu gösterecek.

yani 30/07/2010 tarihinde aldığı bilet 02/08/2010 tarihinde teslim ettiği bilet seklinde olmayacak.

tarih ve muavin seçebilmeliyim ki çıktısını alıp imzalattırıp arşivlemem lazım...

emeğiniz için sağolun...

Merhaba
Dosyayı tek tarihe göre revize ettim

Ekli dosyalar

Yardım edecek kimse elbette vardır ancak;

Örneğin : 0,50TL isimli sayfanızda,
140001-140100 seri no.lu bilet Ali BAL'a teslim edildi.
Yatırılan biletler bölümünde bu 100 bilet bittikten sonramı işlem yapılıyor.
Yatırılan biletler bölümünde ilgili seri no.lu biletler işlendikten sonra silinecekmi ? Kayıtta kalacak mı ?

Makbuz isimli sayfanızda,
Muavine ait teslim edilen ve teslim alınan bilet verileri 9 satırdan fazla ise ne olacak ?

Rapor sayfanızda hiçbir açıklama yok.

İsteklerinizi açıkça dile getirin, konuya yön verin.
Eminim daha kısa sürede yardım alır , çözüme ulaşırsınız

Yardım edecek kimse elbette vardır ancak;

Örneğin : 0,50TL isimli sayfanızda,
140001-140100 seri no.lu bilet Ali BAL'a teslim edildi.
Yatırılan biletler bölümünde bu 100 bilet bittikten sonramı işlem yapılıyor.
Yatırılan biletler bölümünde ilgili seri no.lu biletler işlendikten sonra silinecekmi ? Kayıtta kalacak mı ?

Makbuz isimli sayfanızda,
Muavine ait teslim edilen ve teslim alınan bilet verileri 9 satırdan fazla ise ne olacak ?

Rapor sayfanızda hiçbir açıklama yok.

İsteklerinizi açıkça dile getirin, konuya yön verin.
Eminim daha kısa sürede yardım alır , çözüme ulaşırsınız

Merhaba,

Muavin Bilet Teslim aldığı zaman aynı zamanda elinde bitmiş olan biletleride teslim ediyor. ilk once bilet teslim alıyor biletleri satıp bitiriyor sonra bileti teslim ediyor. bilet teslim ettiği zaman aynı zamanda bilete teslim alıyor. 02/08/2010 tarihinde 140001 seri nolu bileti teslim aldığı bileti 06/08/2010 tarihinde teslim ediyor. ben teslim aldığı zaman teslim yerine işleyecem, teslim ettiği zaman teslim ettiği yere işleyecem.

kayıtlar silinmeyecek. kayıtlar kayıtta kalacak.

Makbuz bölümünde ise kayıt ettiği teslim alınan ve teslim edilen biletlerin çıktısını alıp imzalattırıp saklayacam. muavin her biletten en fazla iki adet alabiliyor. 3 değişik biletimiz olduğu için 6 satır yeterli geliyor. makbuz bölümünde tarih ve muavin adını yazınca bilet seri numaralarını kendisi getirsin...

Son düzenleme:
Merhaba,

Muavin Bilet Teslim aldığı zaman aynı zamanda elinde bitmiş olan biletleride teslim ediyor. ilk once bilet teslim alıyor biletleri satıp bitiriyor sonra bileti teslim ediyor. bilet teslim ettiği zaman aynı zamanda bilete teslim alıyor.

Makbuz bölümünde ise kayıt ettiği teslim alınan ve teslim edilen biletlerin çıktısını alıp imzalattırıp saklayacam. muavin her biletten en fazla iki adet alabiliyor. 3 değişik biletimiz olduğu için 6 satır yeterli geliyor.

:dusun:

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Geri