• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Beklenen Kitap ÇIKTI!!!

Merhabalar Hayırlı Olsun Peki Bu kitap excel 2007 türkçe sürümüne hitab ediyor mu ve ek olrak cd veriliyormu veriliyorsa da örnekler geçen olgular türkçe mi ? Ve ben makro öğrenmeye yeni başlayan biri olarak bana faydalı olur mu Kod yazabilme potansiyelimi artıracak anlaşılır yalın örnekler mevcut mu?

O kadar yeni ki, ben daha görmedim.
Bu hafta içinde bana gelir.
Ancak sanırım yakında yayınevinden içerik hakkında örnek sayfalar gelir.
Tek yanıt verebildiğim sorunuz: CD var.

İçeriği merak edenler için kitabın örnek içeriğini satış sayfasında PDF olarak ekledik.

Satış Linki

Bu kitap tükenmiştir.
Teşekkürler.

Yav Sayın Admin Arkadaşım, bu kitabı ben inceledim, Bu kitap beş para etmez..
Benim aklım mantığım almıyor, burası bir excel sitesi,, Yav nasıl olurda böyle bir kitabı önerebiliyorsunuz hayret yani....

Yav Sayın Admin Arkadaşım, bu kitabı ben inceledim, Bu kitap beş para etmez..
Benim aklım mantığım almıyor, burası bir excel sitesi,, Yav nasıl olurda böyle bir kitabı önerebiliyorsunuz hayret yani....

Tebrik ederim.
"Çamur at izi kalsın"
felsefesine güzel bir örnek olmuş mesajınız.

Kitabı önerdiğime dair bir ifade gösterebilir misiniz?

arkadaslar link bozuk veya calismiyor...

onu gectim ama benim aklimda birkac soru var.

ben baslangic ve orta duzey excel kullanicisiyim (2003 ve 2007 office kullaniyorum) teki turkce oburu ingilizce. dillerde herhangi birproblemim yok ama, kitap olarak hangisni alsam diye dusunuyorum. Adim Adim excel mi? enine boyuna excel mi? Excel 2007 Formuller ve Makrolar mi ya da Enine Boyuna Microsoft Office 2007 mi?

yardimci olursaniz sevinirim.

tesekkurler

Merhaba,
kitapları tek tk okumadığım için hangi kitap hangi durumda tavsiye edilir bilmiyorum.

Sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Merhaba Sayın forum yöneticileri ve sahibi;
excel içerikli kitapları e-book yaparak buradan ve/veya başka sitelerden (buradan olması tercih sebebi olabilir) satışa sunulsa;
1-hem kaynaklara ulaşmak ve saklamak daha kolay olur.
2-hem de bir kaç ağaç daha az kesilmiş olur.
3- hem de nesli tükenmiş fakat kişilerin elinde bulunan kitaplar değerlenmiş olur.
nasıl olur?

Merhaba Sayın forum yöneticileri ve sahibi;
excel içerikli kitapları e-book yaparak buradan ve/veya başka sitelerden (buradan olması tercih sebebi olabilir) satışa sunulsa;
1-hem kaynaklara ulaşmak ve saklamak daha kolay olur.
2-hem de bir kaç ağaç daha az kesilmiş olur.
3- hem de nesli tükenmiş fakat kişilerin elinde bulunan kitaplar değerlenmiş olur.
nasıl olur?

Merhaba,
şuan satışını yaptığımız kitapların Telif hakkı bizde değil.
Çeşitli yayınevlerinin kitaplarını satıyoruz.
O yüzden bu dediğinizi yapma şansımız yok.

Ancak ileride Excel WEB TR olarak bir kitap çıkarırsak, o zaman bu düşünülebilir.

merhaba ben excel kullanıyorum fakat daha başındayım dıyebılırım bana yardımcı olabılecegınız oncelıkle ogrenebılecegım..orneklerle acıklaması yapılmıs onerebılecegınız bır kıtap varmı... bana nasıl yardımcı olabılırsınız... ve sunuda belırtmelıyımkı bukadar sıstemlı calısmanız sorulara buyuk tıtızlılıkle cevap vermenız herkese anında yetısebılmenızı gercekten takdır edıyorum..elestırılerde , yada bozuk hıtab ile soylemlerde dahi kırmadan verdıgıniz cevaplardan dolayı ayrı ayrı taktır ettım.. hepınızın hem yuregınıze hem bılegınıze saglık daıma tum ekıbınızı gorebılmeyı umıd edıyorum.. teşekkürler... hepınıze...

merhaba ben excel kullanıyorum fakat daha başındayım dıyebılırım bana yardımcı olabılecegınız oncelıkle ogrenebılecegım..orneklerle acıklaması yapılmıs onerebılecegınız bır kıtap varmı... bana nasıl yardımcı olabılırsınız... ve sunuda belırtmelıyımkı bukadar sıstemlı calısmanız sorulara buyuk tıtızlılıkle cevap vermenız herkese anında yetısebılmenızı gercekten takdır edıyorum..elestırılerde , yada bozuk hıtab ile soylemlerde dahi kırmadan verdıgıniz cevaplardan dolayı ayrı ayrı taktır ettım.. hepınızın hem yuregınıze hem bılegınıze saglık daıma tum ekıbınızı gorebılmeyı umıd edıyorum.. teşekkürler... hepınıze...

Merhaba aysumde,

Çalıştığım yerde bana exceli nereden nasıl böyle öğrendin diyor, hangi kursa gittin, hangi kitaplardan çalıştın diye soruyorlar. Açıkçası ne kursa gittim ne de kitapla çalıştım. Bunun tek yolu var merak. Sürekli kurcalamak ve bir işi yaparken bunu nasıl daha hızlı-kısa yapabilirim diyerek sürekli gelişmeye açık olmanız. Ben excele ilk başladığımda bütün boş zamanımı excelin help menüsünü noktasına kadar okuyarak geçirdim. Hep deneme-yanılma yoluyla kucalıyarak öğrendim. Tabi o zamanlar excel kitabı da yoktu piyasada forum siteleri de.. Artık böyle son derece seviyeli ve kaliteli bir forum sitesi var ülkemizde hem de kendi dilimizde, büyük nimet. Burada sorulan soruları ve cevapları takip edip, kendiniz de deneyip sabırlı olursanız inanın gayet başarılı olabilirsiniz. Takıldığınızda da zaten büyük bir incelikle yardım aldığınızı da görebilrisiniz. Forum sahibi, yönetici ve uzman arkadaşlara tekrardan teşekkürler.

Geri