• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

#BAŞV! Hatası

Excel Vers. ve Dili
offis 2003
iyi günler arkadaşlar excel tablom var ay olarak ( ocak.xls şubat.xls ) olarak. bu tablolarda veriler birbirlerine bağlı formüllü hesaplama yapıyor ofis 2010 kullanıyorum bugün tabloyu açtım birçok formül #BAŞV! hatası olmuş mesela agustos dosyasını açtım temmuzun içinden fiber sayfasından K21 den veri çekiyor temmuz.xls]#BAŞV!'K21 bu şekilde bu hata nasıl meydana nasıl , nasıl düzeltebilirim bunu ? hep elle düzelttim şimdi ? ama neden bu hata oldu onu bilmiyorum

http://www.yukash.com/excel.rar

hocam buraya yükledim dosyaları ben kısaca özetlemek istiyorum ağda dosyam diğer bilgisayar ile açıyoruz göreceksiniz mesala

[Haziran_2013.xls]fider_bilgileri'!AH12

burada
[Haziran_2013.xls]#BAŞV!AH12 şeklinde oluyor ofis 2010 kullanıyorum acaba bunla alakalımı ?

Mayıs Ayına Ait aldgınız verinin anasayfa verisi silinmiş oldugu gözukuyor mayıs verisini kontrol ediniz.

#BAŞV! Hatası Hakkında

Merhaba,

Bir format oluşturdum kendim için. formüllerini düşey ara ile hazırladım. veriler elime ulaştıkça üerine ekliyorum. ancak henüz gelmeyen veriler olunca #BAŞV! hatası veriyor normal olarak. bu hatayı versin istemiyorum çünkü o satısı toplayamıyorum. Ne yapılabilir. Teşekkürler şimdiden

Geri