• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Başlıkları sırala

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2016 TÜRKÇE
merhaba arkadaşlar ekte gönderdiğim dosyada birtane ComboBox kutusu ekledim benim istediğim ComboBox içindeki başlıkları a yazdığımda A ile başlayanları AL yazdığımda AL ile başlayanları... getirmesini istiyorum vede seçtiğimiz başlığı B2 hücresine yazsın istiyorum

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sorunuz anlaşılmıyor. Eklediğiniz dosyada ComboBox nesnesi yok. Sadece "Açılan Kutu" nesnesi var. Bahsettiğiniz nesneler aynı şeyler değil. Lütfen kontrol edin.

Merhaba Korhan bey evet Ben açılır kutu ekledim ismini yanlış vermiştim anlatmak istediğim açılır kutu içinde bu başka birşeyde olabilir benim elimden bu geldi bunu örnek verdim açılır kutuya A yazdığımda A ile başlayanları süzecek AB yazdığımda AB olanları suzecek... ve B2 hücresine yazacak böyle bir şey istiyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
iyi akşamlar

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sn. yurttas bey kısa bir süre önce aşağıdaki paylaşımı yapmıştı. İşinize yarayabilir. İncelermisiniz.

Google gibi arama

Tekrar merhaba günaydın açılır kutuda 300 e yakın veri var benim istediğim açılır kutu içine a yazdığımda ekte gönderdiğim dosyada aşağıya doğru a ile başlayanları göstersin ve seçilen başlığı B2 Hücresine yazsın

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri