Merhabalar başka bir kullanıcıya bir excel şablonu vereceğim fakat yapanın benim olduğunun bilinmesini istiyorum bazı videolarda görüyorum başlık çubuğunda isim yazıyor. E-imzam ile dijital imza denedim fakat görmüyor. Nasıl yapabilirim.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Option Explicit
Dim oHostApp As Excel.Application
Private Sub Workbook_Open()
On Error Resume Next
Set oHostApp = Application
Application.StatusBar = "Süleyman Özyüksel & uzmanamele@gmail.com"
End Sub
Çıktı alınacak bir sayfa değil.Tam olarak demek istediğimi resim olarak ekliyorum. Sağ üst köşede bir isim yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 234248
kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum nereye yazmam gerekiyor bu koduC++:Application.Caption = "Dilaver"
Bu işinizi görüyor mu?
Sub Auto_Open()
ActiveWindow.Caption = ActiveWindow.Caption + " Dilaver Bey "
End Sub

Merhaba
Ömer beyin önerdiği Application.Caption da bir seçenek, benim söyleyip aklıma gelmeyen
Sizin istediğiniz menü çubuğunun özelleştirilmesinden geçiyor.
Bu ise kendi makinenizde çalışır, dosya ile taşınmaz.
Dosya içine de koyulur ancak uzun hikaye.
Ben başka yol önereyim.
Örneğin, A1 hücresine adınızı yazın.
Kullanıcı bunu silecektir, olsun.
Dosya açıldığında, kaydedildiğinde, yazdırıldığında, sayfa aktif olduğunda vs yazı tekrar yazdırılır.
Yalnız vba bilen kullanıcı bunun üstesinden gelebilir, aklınızda bulunsun.
evet 365 satın almam gerekiyormuş. Teşekür ederim.Sizin görsel olarak paylaştığınız durum için kayıtlı bir microsoft uyumlu mail adresi ile oturum açmanız gerekir. Sonrasında isminiz sağ ust köşede paylaştığınız gorseldeki gibi görünecektir. Bu durum yeni ofis sürümlerinde geçerlidir.
evet 365 satın almam gerekiyormuş. Teşekür ederim.
Sizin yapacağınız excel uygulaması olsa da başkasında kendi adı görünecektir. Bu da sizin istediğiniz olmayacaktır.
Önerimi değerlendirdiniz mi?
Bende bunu biryerden hatırlıyorum diyordum.Sizin görsel olarak paylaştığınız durum için kayıtlı bir microsoft uyumlu mail adresi ile oturum açmanız gerekir. Sonrasında isminiz sağ ust köşede paylaştığınız gorseldeki gibi görünecektir. Bu durum yeni ofis sürümlerinde geçerlidir.
denedim fakat bulamadım tam olarak nereden yapabileceğimi
Evet kullandım gayet güzel fakat makro aktifleştirilmemiş bir bilgisayarda de çalışıyor mu deneyemedim.Ömer Faruk Bey'in kodlarını denediniz mi? Bence pratik kod.