• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Baskı Önizleme Makrosu

Katılım
12 Haziran 2005
Mesajlar
34
Baskı Ã?nizleme Makrosu

Sitede ara yaptım ama actiwe sayfada baskı önizleme kodu nu buldum. Kodu değiştirmek istedim ama yapamadım. :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Butonun olmadığı diğer sayfayı nasıl baskı önizleme yapabiliriz. Ã?rnek dosyada açıklamam var.
Bir sorum daha olacak ÜSTADLAR benim menüm dışında hiçbir menü aktif olmasın ve de sağ tıklayarak menü leri göremesinler yaptığım çalışmada son aşama lütfen ilgilenirseniz sevinirim.
Çalışma cevabınızdan ve kısa bi süre de düzeltmelerimden sonra beğeninize sunulacak. Bu çalışma sizlerin ve bu site adminlerinin yardımı ile oldu. Þimdiden TÞK.
 
Aşağıdaki kodu deneyin.

[vb:1:7cd30e9f65]Sub ozinleme()
Sheets("veri").PrintPreview
End Sub
[/vb:1:7cd30e9f65]
 
üstad senin gönderdiğin sayfa benim ki ile aynı hiç bir şey yapmıyor tuşlar.
excel 2003 ile excel xp 2002 arasındaki farktan olabilirmi. :kafa: :kafa: aama yinede saol ilgilendiğin için.
 
serbestmali bey olmadı sizin gönderdiğiniz sayfada visual basicde hiç bir şey yok zaten HATA nerde bendemi anlayamadım. :dua: :dua: :oops:
 
Ã?zinleme yapılabilmesi için sayfanızda veri olmalıdır. Veri isimli sayfanızın herhangi bir hücresine bir şey yazarak tekrar deneyin.
 
Allah belamı vermesin ya TÞK Levent ve serbestmali bey eee cahillik kötü Veri yazmamışım içine. ÇÇÇOOOOKKKK tşk. Eğer ikinci sorumada cevap verirseniz yaptığım çalışmayı 10 dk içinde yollayacağım bakalım farklı bi şey yapabilmişmiyim.
:dua: :dua: :dua: :ok::
 
Re: Baskı Ã?nizleme Makrosu

Bir soru menüm dışında hiçbir menü aktif olmasın ve de sağ tıklayarak menü leri göremesinler yaptığım çalışmada son aşama lütfen ilgilenirseniz sevinirim.
 
Geri
Üst