• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Başka sayfadan veri çağırma

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın ustalarım forumda bir çok örnek var ama ben anlamadım :(

elimde bir liste var ve B3, B4 …. hücrelerine memurun adını yazdığımızda G3, G4 …. hücresine Yazılacak formül IBAN sayfasında o isme ait IBAN Nosunu bularak G3 hücresine kopyalayacak

TC Kimlik No su ve Sicil numarası için aynı formül kullanılacak

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

No: örnekte sadece Ödeme ismiyle bir sayfayı koydum ama elimdeki çalışmada yaklaşık 100 sayfa var ve sürekli ekleme yapıyorum tek tek IBAN, sicil vs girmek çok zaman aldığından mümkünse formül yada macro ile işi biraz olsun hafifletmek istiyorum

Ekli dosyalar

Sayın ustalarım forumda bir çok örnek var ama ben anlamadım :(

elimde bir liste var ve B3, B4 …. hücrelerine memurun adını yazdığımızda G3, G4 …. hücresine Yazılacak formül IBAN sayfasında o isme ait IBAN Nosunu bularak G3 hücresine kopyalayacak

TC Kimlik No su ve Sicil numarası için aynı formül kullanılacak

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

No: örnekte sadece Ödeme ismiyle bir sayfayı koydum ama elimdeki çalışmada yaklaşık 100 sayfa var ve sürekli ekleme yapıyorum tek tek IBAN, sicil vs girmek çok zaman aldığından mümkünse formül yada macro ile işi biraz olsun hafifletmek istiyorum

eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

mrb

Eki İnceleyin

Ekli dosyalar

Allah razı olsun İhsan usta :) bu kadar hızlı beklemiyordum. Gördüğüm kadarı ile sorunumu çözüyor. Çok teşekkürler

Black Lord usta sendende Allah razı olsun senin kodlarında işi çözüyor. Çok teşekkürler

mrb

Rica ederim iyi çalışmalar.

İhsan bey kusura bakmayın mesajı aynı anda yazmışız sanırım görmediğim için eki inceleyin dedin, yoksa altarnatif derdim.

Kocbey eğer sayfa çok ise Ad>Tanımla yöntemi ile listeyi tamımlayım
Eki İnceleyin

Ekli dosyalar

Rica ederim iyi çalışmalar.

İhsan bey kusura bakmayın mesajı aynı anda yazmışız sanırım görmediğim için eki inceleyin dedin, yoksa altarnatif derdim.

Kocbey eğer sayfa çok ise Ad>Tanımla yöntemi ile listeyi tamımlayım
Eki İnceleyin

syn : Black Lord
alternatif olması her zaman iyidir.
böyle şeylere takılmıyorum genelde bütün dosyaları incelerim. ve bilmediklerimi öğrenmeye çalışırım bu şekilde.
kolay gelsin

Geri