Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba ekli dosyada yapmak istediğim ile ilgili kısaca izahat yapmaya çalıştım. sayfa 3 e sayfa 2 deki isme göre sayfa 1 deki o ismin karşısındaki o isme ait tüm rakamları alt alta almak istiyorum. saygılar
formülünü yazın. ctrl+shift+enter aynı anda basarak dizi formülüne dönüştürün. sonra a1 hücresini aşağıya doğru sürükleyin.
küçükten büyüğe yada büyükten küçüğe tüm değerleri bulursunuz.
sayın savaş_145 ilginiz için teşekkür ederim.verdiğiniz formüller işimi gördü sağolun. ancak soruyu biraz eksik sormamdan kaynaklandığından bir husus eksik kaldı. o da şu: sıraladığımız değerlerin yanındaki sütunda da ilk sütuna bağlı değerler var onları da sırlanan değerlere bağlı olarak nasıl getirebilirim. dosyada da kısaca izahat yaptım. saygılar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.