• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Başka Sayfadan Aynı Verinin Karşısındaki Değeri Almak

hocam cok tesekkurler bıraz gec oldu geri dönüşüm ama super olmus. tekrar tesekkurler

hocam tekrardan rahatsız edıyorum ama bu calısmayla ılgılı bırazdaha guncellemeye ıhtıyacımız var. sımdıden tesekkurler.

1- Ekim ayı girişleri sadece A sınıfının sayfasına aktarılmış.
2- Bazı öğrenciler bir iki ay yatırmayıp topluca yatırdıklarında problem çıkıyor. Birkaç örneği sayı ile boyadım sana...
Şöyleki; Kasım ayının sayfasında A sınıfından ahmet isimli öğrenciyi varsayalım;
Kasımda Ahmet tek dekontta 255Tl yatırsa ve A sınıfının sayfasında 255Tl gözükse problem yok. Ama bazen ahmet 85,85,85 3 ayrı dekontla yatırıyor. Benim istediğim; Kasım sayfasında Ahmet için gireceğim her veri toplanarak bana; ahmetin kasım sütununda toplam olarak görünsün. bu toplamaı kaç defada yatırdığı ile ilgilenmiyorum kasımda yatırdığı toplam benim için önemli...

hocam bu sorunları aşabilirmiyiz. veri işlenmiş dosya ektedir.

Ekli dosyalar

hocam tekrardan rahatsız edıyorum ama bu calısmayla ılgılı bırazdaha guncellemeye ıhtıyacımız var. sımdıden tesekkurler.

1- Ekim ayı girişleri sadece A sınıfının sayfasına aktarılmış.
2- Bazı öğrenciler bir iki ay yatırmayıp topluca yatırdıklarında problem çıkıyor. Birkaç örneği sayı ile boyadım sana...
Şöyleki; Kasım ayının sayfasında A sınıfından ahmet isimli öğrenciyi varsayalım;
Kasımda Ahmet tek dekontta 255Tl yatırsa ve A sınıfının sayfasında 255Tl gözükse problem yok. Ama bazen ahmet 85,85,85 3 ayrı dekontla yatırıyor. Benim istediğim; Kasım sayfasında Ahmet için gireceğim her veri toplanarak bana; ahmetin kasım sütununda toplam olarak görünsün. bu toplamaı kaç defada yatırdığı ile ilgilenmiyorum kasımda yatırdığı toplam benim için önemli...

hocam bu sorunları aşabilirmiyiz. veri işlenmiş dosya ektedir.

inanın dosyanızdan hiç bir şey anlamadım.
ne istediğinizi ne yapmak istediğinizi boyadım demişsiniz ben göremedim

ya bu ileti ablamın bana yolladıgıydı dırek yapıstırdım buraya neyse.
1. sorunu anlamıssınızdır.
2. sorun ıse bır ogrencı mesela 1 ayda 2 ödeme yapıyorsa bunu o aya toplam olarak yazabılırmıyız?
adı ay odeme
ahmet ekım 85
ahmet ekim 100

gıbı burdan sadece 85 olan degerı ogrencının sınıf sayfasına atıyor bunu nsaıl 185 yapabılırız?

dosyada bu ornek: kasım ayında EGE SEKER isimli ogrencının aıdatları (85+85) A sınıfı sayfasında kasım ayında ogrencının aıdatı 85 olarak gorunuyor

ya bu ileti ablamın bana yolladıgıydı dırek yapıstırdım buraya neyse.
1. sorunu anlamıssınızdır.
2. sorun ıse bır ogrencı mesela 1 ayda 2 ödeme yapıyorsa bunu o aya toplam olarak yazabılırmıyız?
adı ay odeme
ahmet ekım 85
ahmet ekim 100

gıbı burdan sadece 85 olan degerı ogrencının sınıf sayfasına atıyor bunu nsaıl 185 yapabılırız?

dosyada bu ornek: kasım ayında EGE SEKER isimli ogrencının aıdatları (85+85) A sınıfı sayfasında kasım ayında ogrencının aıdatı 85 olarak gorunuyor

inceleyin lütfen hesaplanacak bölümün arasına metin eklemeyiniz. ben formatları değiştirdim.

Ekli dosyalar

hocam cok tsk ederım. aksı bır durumda yıne rahatsız etmemek dileklerimle :)

hocam ya sımdı a sınıfı ıcın ıslem cok guzel ıslıyor ben ıslem alanını kopyalayıp dıger sınıflara sadece formul olarak yapıstırdım ama olmadı. a sınıfının degerlerını atıyor dıger sınıf sayfalarına da?

hocam ya sımdı a sınıfı ıcın ıslem cok guzel ıslıyor ben ıslem alanını kopyalayıp dıger sınıflara sadece formul olarak yapıstırdım ama olmadı. a sınıfının degerlerını atıyor dıger sınıf sayfalarına da?

anlayamadım nasıl olacağını açıklarsanız yardım edebilirim

hocam tsk sızden cvp gelmeyınce bıraz kurcaladım ve hallettım su an tam ıstendıgı sekılde calısıyor tskler

Lütfen Yardım!!!Çalışma sayfasının ismine göre veri aktarma...

İhsan Bey selamlar.
İnşaat mühendisiyim.İşimi kolaylaştıracak basit bir excel programı yapmak istedim.Ama ana sayfadan çalışma sayfalarına,çalışma sayfalarının isimlerine göre veri aktarmayı yapamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Problemimi konu olarak da açtım ancak bir haftadır cevap alamadım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Çalışma sayfasının ismine göre veri aktarma...

İhsan Bey selamlar.
İnşaat mühendisiyim.İşimi kolaylaştıracak basit bir excel programı yapmak istedim.Ama ana sayfadan çalışma sayfalarına,çalışma sayfalarının isimlerine göre veri aktarmayı yapamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Problemimi konu olarak da açtım ancak bir haftadır cevap alamadım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Dosyayı ekledim.

Geri