- Excel Vers. ve Dili
- Office 365 (Türkçe)
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 12-11-2025
ornek.xls dosyasında veri1 sheetinde A1 A2 A3 deki verileri ornek2.xls dosyaındaki veri3 sheetine nasıl yazılılır.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,ornek.xls dosyasında veri1 sheetinde A1 A2 A3 deki verileri ornek2.xls dosyaındaki veri3 sheetine nasıl yazılılır.
=[ornek.xls]veri1!A1
Oldu eline sağlık. ayrıca; elimde 2 dosya var. 1.incisi mukerrer3.xls 2.inci dosya maas.xls ///mukerrer3.xls den G2 den alıyor, maas.xls' de A11' e veriyi =[mukerrer3.xls]veri1!G2 formülü ile çektim problem yok. Aynı işlemi maas.xls de =[mukerrer3.xls]veri1!H2 formülü ile yaparak çekmeye denedim. Ancak; 12 karakteri geçmeyiniz uyarısı verdi excel. bu problem nasıl düzelir. dosyalar ektedir.Merhaba,
A1 için,
Denermisiniz..Kod:=[ornek.xls]veri1!A1
Sayfa koruma şifleri olduğu için deneyemedim, fakat maas çalışmasındaki sayfada Veri Doğrulama uygulaması olduğu için bu şekilde bir hata veriyordur..Oldu eline sağlık. ayrıca; elimde 2 dosya var. 1.incisi mukerrer3.xls 2.inci dosya maas.xls ///mukerrer3.xls den G2 den alıyor, maas.xls' de A11' e veriyi =[mukerrer3.xls]veri1!G2 formülü ile çektim problem yok. Aynı işlemi maas.xls de =[mukerrer3.xls]veri1!H2 formülü ile yaparak çekmeye denedim. Ancak; 12 karakteri geçmeyiniz uyarısı verdi excel. bu problem nasıl düzelir. dosyalar ektedir.
sheeti şifrelemişler şifre bu 1b3b3b3b3b1b5Sayfa koruma şifleri olduğu için deneyemedim, fakat maas çalışmasındaki sayfada Veri Doğrulama uygulaması olduğu için bu şekilde bir hata veriyordur..
.
Merhaba,sheeti şifrelemişler şifre bu 1b3b3b3b3b1b5
Shette bulduğum formül içinde bahsi geöen kodları bulamadım. Sonuçta problemi maalesef çözemedim. Yardımcı olurmusunuz, düzenlemeyi yapmanız mümkünmü.Merhaba,
Daha öncede de belirtiğim gibi maas tablosundaki C sütununda Veri Doğrulamada Metin uzunluğu 12 olarak girilmiş formülü girince aldığınız hatanın sebebi budur, önce C11:C500 arasındaki veri doğrulamayı siliniz daha sonra formülü giriniz..
Dosyanız ektedir..Shette bulduğum formül içinde bahsi geöen kodları bulamadım. Sonuçta problemi maalesef çözemedim. Yardımcı olurmusunuz, düzenlemeyi yapmanız mümkünmü.