- Excel Vers. ve Dili
- Office 365 (Türkçe)
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
formülünü yazıp aşağıya doğru sürüklerseniz sorununuz da çözülmüş olur sanırım...='[bilgi(1).xls]Sayfa1'!$A2
O halde örnek dosyası A2 hücresine formülünü yazıp aşağıya doğru sürüklerseniz sorununuz da çözülmüş olur sanırım...
=EĞER($A2="";"";DÜŞEYARA($A2;[bilgi.xls]Sayfa1!$A:$C;SÜTUN();0))
Bilgi.xls dosyasında yanlışlıkla formül koymuşum olmayacaktı orda hata yapmışım. ondan demekki problem yaşadım. o dosyadaEklediğiniz dosyalarda herhangi bir hata mesajı yok. Ek olarak bilgi dosyasındaki formülü neden kullandığınızıda anlayamadım. Ya siz soruyu bize tam olarak aktaramıyorsunuz yada biz yanlış anlıyoruz..
.
Bilgi.xls dosyasında yanlışlıkla formül koymuşum olmayacaktı orda hata yapmışım. ondan demekki problem yaşadım. o dosyada
yukarıdaki arkadasın mesajındaki formul isteginizi gerceklestirir istediginiz kimlik noyu diyelimki b sutununa yazdınız yazdınızı bilginin sutunun neresi ise kırmızı olarak yaptıgım yeri oranın adını yazın diyelim f ise f olarak cleri değiştirirseniz isleminizn oldugunu goreceksinizbanka hesap sütunundaki hücrelere =ETOPLA([bilgi.xls]Sayfa1!$A:$A;A2;[bilgi.xls]Sayfa1!$B:$B)
kimlik no sütunundaki gücrelere ise =ETOPLA([bilgi.xls]Sayfa1!$A:$A;A2;[bilgi.xls]Sayfa1!$C:$C)
formülleri kopyalayıp.
örnek.xls dosyanızı ilk açtıgınızda güncelleştir derseniz yeni bilgiler gelir.