• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

başka bir Excell dosyasından veri almak

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 Türkçe
Arkadaşlar merhabalar,

Elimde bir Excell dosyasında ürün numarası ve yanındaki sütunda da ürünlerin fiyatları bulunmaktadır. Başka bir Excell dosyasında da bu ürünlerden bir kısmının ürün numaraları bulunmaktadır.

Benim sorum; acaba ikinci Excell dosyası bu ürün numaralarının fiyatlarını ilk dosyadakilerle karşılaştırıp fiyatlarını bulabilirmi? Veya en azından bu 2 dosyayı tek bir dosyada farklı sekmelerde birleştirip bu işlemi yapabilir miyim?

Yapabilirsiniz...
Öncelikle sitede aratınız...

Bir de konuyu Fonksiyonlar başlığında açmışsınız, değiştirme imkânınız varsa değiştirin lütfen...

Yapabilirsiniz...
Öncelikle sitede aratınız...

Bir de konuyu Fonksiyonlar başlığında açmışsınız, değiştirme imkânınız varsa değiştirin lütfen...

Sitede aradım ama bulamadım. Açıkçası hangi anahtar kelimeleri kullanarak aratacağımdan emin olmadığım için bulamamış olabilirim. Eğer böyle bir konu varsa açılmış linkini veya ne yazarak aratacağımı belirtirseniz sevinirim.

Konuyu da hangi başlık altında açacağımı bilmediğimden o şekilde açtım. Şu anda iş yerinde bunu elle tek tek bularak yapıyorum o yüzden böyle birşey yapılabiliyorsa Excell'de yardımcı olursanız hangi başlık altında bulabileceğimi çok sevinirim. Teşekkürler.

Geri