• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

başka bir çalışma sayfasındaki verilerin kişiye göre yazılması hakkında yardım talebi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fotican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003/2007-TÜRKÇE
kıymetli hocalarım ve excel konusunda değerli bilgilerini bizimle paylaşan arkadaşlar;
ekteki dosyada yapmak istediğim işlemi kısaca anlattım. söz konusu sorunu bir türlü çözme şansım olmadı. değişik formüller denedim. 1 çocuk olursa sorun yaşanmıyor ancak çocuksayısı artınca 1. çocuğun bilgileri hem kendisi için ayrılan hücrelere hem de 2. çocuk için ayrılan hücrelere geliryor. denediğim bir başka formülde ise 1. çocuğun bilgileri siliniyor 2. çocuğun yerinde 1. çocuk beliriyor.
konu hakkında yardımlarınızı talep ediyorum.
teşekkürler, saygılar...

Ekli dosyalar

kıymetli hocalarım ve excel konusunda değerli bilgilerini bizimle paylaşan arkadaşlar;
ekteki dosyada yapmak istediğim işlemi kısaca anlattım. söz konusu sorunu bir türlü çözme şansım olmadı. değişik formüller denedim. 1 çocuk olursa sorun yaşanmıyor ancak çocuksayısı artınca 1. çocuğun bilgileri hem kendisi için ayrılan hücrelere hem de 2. çocuk için ayrılan hücrelere geliryor. denediğim bir başka formülde ise 1. çocuğun bilgileri siliniyor 2. çocuğun yerinde 1. çocuk beliriyor.
konu hakkında yardımlarınızı talep ediyorum.
teşekkürler, saygılar...

eki inceleyiniz
F2 hücresindeki formülü silmeyiniz.
B6:C15 arasındaki formüller dizi formülüdür.
Dizi Formülü Formül Hücreye Girildikten Sonra Enter Tuşuna Basmadan Ctrl+Shift+Enter Tuş Kombinasyonu İle Aktif Olmaktadır. Formülün Başında Ve Sonunda { } Bu İşaretler Çıkar Elle Eklediğiniz Takdirde Formül Hata Verir.
formüllerde 1000 satır baz alınmıştır.

Ekli dosyalar

ihsan hocam çok teşekkür ederim. elinize, kolunuza, gözünüze sağlık.
saygılar...

Geri