• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Basit Satış Ekranı Yapma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sfu420
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar,
Ekteki dosyada yapmış olduğum çalışmayı commanbuttonlarla desteklemek istiyorum.
Her ürün için sabit bir fiyat var fakat elle girebilme imkanı da olsun istiyorum. Ekle yada çıkar butonlarına tıkladığımda adet kısmı 1er artması yada eksilmesi gerekiyor.
Kaydet butonun tıklandığında 2. sayfada bulunan liste gibi kayıtlar tutması gerekiyor. Günün ilk kaydeti tıklandığında tarihe göre sayfa 2de bulunan sıralı formu oluşturacak ve o günün sonraki kayıtlarını oluşturduğu adet ve tutarlara ekleyecek. Günün tarihi: 09:00 ile ertesi gün 07:00 aralığında olmalı.
Biraz basitlikten çıkmış olabilir kabul ediyorum :)
Desteğinizi bekliyorum. En azından yol göstermenizi.
Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Hocam emegine saglik henuz dosyayi inceleyemedim. Malum android. Ama yinede bana fazlasiyla faydali olacagindan eminim. Gunduz dosyaya bakacagim. Cevap yazarim. Tesekkurler

Hocam Allah razı olsun. Tam istediğim şey. Biçimini de güzelleştirmişsin. Eline koluna sağlık.

Hocam bide günde 1den fazla kez kayıt yapıldığında aynı verilerin üstüne ekletme şansımız olur mu? Yani her gün için 8 satırlık kayıt olacak.

Sn Testereci, yapmış olduğunuz çalışma sayesinde kendi tablomu istediğim şekilde düzenledim. Sizin çalışmanızda oldukça güzel. Ben bu çalışmayı ağabeyim için yapıyorum, ekteki çalışma ona daha basit geldiğinden bu çalışma üzerinde yoğunlaştım. Bilgime bilgi kattığınız için teşekkür ederim..
Bir şeyler oldukça insan üzerine bir şeyler katmak istiyor.
KAYDET/SIFIRLA butonuna basıldığında yüklenen görev tamamlandıktan sonra DATA sayfasında bulunan A-B-C-D sütunlarındaki verileri aynı olan satırları tek satıra çevirip, F sütunundaki değerlerinin toplamını bu tek satıra yazmasını ve F sütununda değeri 0 olan tüm satırları sildirmek istiyorum
Ayrıca DATA sayfasına makro ile şifre koyacağım fakat kaydet yaptığım zaman şifreyi otomatik okumasını istiyorum.
Desteklerinizi esirgemeyiniz.
Bir veren mutlak bin alacaktır.

Ekli dosyalar

Geri