• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Basit düşeyara

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ONASx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Office 2015
Merhabalar forumunuza daha yeni kayıt oldum ve baya faydalı bilgiler ve bilgili insanları içerdiğini gördüm. Ben daha yeni excel e başlayanlardanım ve kendimce yaptığım tabloyu düşeyarayla bağlayamadım yardım ederseniz çok sevinirim dosyayı eke koyamıyorum

dosyam bu
http://s6.dosya.tc/server6/ksqn9q/Benim_Param.xlsx.html

indirmek istemiyorsanız lütfen söyleyin resimlerini koyayım gerçketne yardıma ihtiyacım var

Merhabalar forumunuza daha yeni kayıt oldum ve baya faydalı bilgiler ve bilgili insanları içerdiğini gördüm. Ben daha yeni excel e başlayanlardanım ve kendimce yaptığım tabloyu düşeyarayla bağlayamadım yardım ederseniz çok sevinirim

Ederiz.:cool:

Buyurun.:cool:
Dosyanız linktedir.

DOSYAYI İNDİR

Kod:
=KAYDIR('ANA SAYFA'!$D$1;11;KAÇINCI(Sayfa1!$D$2;'ANA SAYFA'!$F$1:$U$1;0)+1)

Çok teşekkür ederim ben düşeyara formülüyle kafayı yemek üzereydim..

Çok teşekkür ederim ben düşeyara formülüyle kafayı yemek üzereydim..

Rica ederim.
Yalnız tablo yapınız çok kötü.
Bazı yerlerde hücre birleştirmişsiniz,bazı yerlerdede birleştirmemişsiniz.
Bu tür tablolarda bir standardı yakalamalısınız.:cool:

Ben henüz yeni adım attım , Adnan Menderes Üniversitesi 2. Sınıf Uluslararası Ticaret bölümü öğrencisiyim. Oturup boş boş oyun oynamak yerine boş zamanlarımda excel e ve meslek kolumdaki programlara yönelmeye çalışıyorum elimden gelen herşeyi öğrenmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi tablomda hücreleri birleştirmeye dahi ihtiyacım olmadığını da bugün kavrayıp yeni düzenlemelere gittim. İlk halini görseydiniz faciaydı. Yardımınız için tekrar çok teşekkür ederim şimdi kaydır komutuyla aynı formülün başka versiyonlarını yazmayı deneyeceğim.

Geri