• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

basit bir arama motoru

Excel Vers. ve Dili
microsoft 2003
merhabalar şimdi benim söyle birihtiyacim var bunu nasıl yapabilirim

a3 benim kodum olacak a3 yazinca karsisina audi a3 lnkini yazacagim ve direk a3 yazinca audinin sitesine girecegim

şimdiden yardımlarınız için tşkler kolay gelsin

sorum tam anlasilmadi sanirim biraz daha aciyim simdi benim sayfakarim olacak cantalar ayakkanbilar cekmeceler gibi ve ben buraya kod yazacagim yanina link yazacagim örnek olarak
a4 canta.cm a5 ayak.com gibi sayfalara ve ben birinci sayfada a4 yazdigim vakit direk karsima yazdigim sayfadaki link yaninda yazacak ve ben bu linke tiklayabilecegim

sorum tam anlasilmadi sanirim biraz daha aciyim simdi benim sayfakarim olacak cantalar ayakkanbilar cekmeceler gibi ve ben buraya kod yazacagim yanina link yazacagim örnek olarak
a4 canta.cm a5 ayak.com gibi sayfalara ve ben birinci sayfada a4 yazdigim vakit direk karsima yazdigim sayfadaki link yaninda yazacak ve ben bu linke tiklayabilecegim

Çanta , Ayakkabı, Çekmece isimlerinde sayfalar açıcaksınız.

ve her bir sayfanın web adresi olacak. buraya kadar tamam.

Web adreslerini kendi sayfaları içerisinde hücreyemi yazıcaksınız ve bu hücre ne olucak.
Yoksa ana sayfa yapıp orada A4, A5,A6 hücrelerinemi yazıcaksınız?

Ekli dosya uzerinde istediğiniz gibi linkleri taşıyıp daha detaylı bir anlatım yaparsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

hocam simdi

sayfa2 cantalar olacak
sayfa3 ayakkabilar olacak ve ben bunlara bi kod verecegim stok koduıı gibi 1 2 3 4 diye sirali olarak a hücresinde ve be hücresindede yanlarina web adreslerini yazacagim

ve sayfa 1 dede mesela a3 hücresi a3 yazdigim vakit cantalardaki yazdigim kod ve link gelecek bu sekilde olacak yani

hocam simdi

sayfa2 cantalar olacak
sayfa3 ayakkabilar olacak ve ben bunlara bi kod verecegim stok koduıı gibi 1 2 3 4 diye sirali olarak a hücresinde ve be hücresindede yanlarina web adreslerini yazacagim

ve sayfa 1 dede mesela a3 hücresi a3 yazdigim vakit cantalardaki yazdigim kod ve link gelecek bu sekilde olacak yani

Ekteki dosyayı incelermisin.

Ekli dosyalar

Hüseyin hocam tşk ederim tam olarak istediğim bu doğrudur bi tek eksik var mesela sayfa2 de kumas var diyelim sayfa1 deki yere çanta a2 yazinca c hücresindeki bilgi degismiyor digerleri degisiyor adres geliyor

Hüseyin hocam tşk ederim tam olarak istediğim bu doğrudur bi tek eksik var mesela sayfa2 de kumas var diyelim sayfa1 deki yere çanta a2 yazinca c hücresindeki bilgi degismiyor digerleri degisiyor adres geliyor

C hücresindeki formulu aşağıdaki gibi değiştirin

Kod:
=EĞER(B4="";"";DÜŞEYARA(B4;DOLAYLI($A4&"!$A:$C");2;1))

konuda ufak bi sorunum var simdi ben magaza diye yeni bi sayfa ekledim ve a b c satirina kodlari yanlarinada linkleri yazdim bunu 1 sayfaya nasil yansitirim kolay gelsin

Geri