• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Basit ama bulamadım(ayrı penceler)

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Excel 2003 te 1 dosyayı açıp diğer dosyadakileri de açıp kopyala yapıştır diyorum,eski kullandığım sürümde 2 ayrı pencerede gösteriyodu fakat bunda tek bir pencerede gösteriyo yani ikisini ayrı penceler olarak göremiyorum,nasıl düzeltebilirim?Teşekkürler

Merhaba

Dosyalarınızı açarken, "Sağ tık > Yeni" kombinasyonu ile açarak deneyiniz....

2007 versiyondan bahsettiğiniz varsayımı ile;

Şeritten "Görünüm" sekmesini tıklayın. Sağ tarafa doğru "Pencere" sekmesini göreceksiniz. Oradaki komutları kullanın. "Yan yana Görüntüle", "Tümünü Yerleştir" butonlarını kullanabilirsiniz.

arkadaşlar olmadı,sağ click yeni diyorum gene tek excel sayfasında açıyor 2 dosyayı,bu arada 2003 versiyonu kullanıyorum...

önce pencere>yeni pencere komutunu uygulayıp yeni bir pencere açın. sonra pencere>yerleştir komutunu uygulayın, yatay veya dikey yerleştirin.

Birinci olan çalışmayı açın. Açıkken, başlat > programla > microsoft office > Microsoft Excel den bir boş excel sayfası açın.
Excel menude;

Dosya > Aç' tan açmak istediğiniz diğer çalışmayı açın.

Artık açmış olduğunuz ihi çalışmada farklı farklı pencerelerde açılmış olacaktır..

Peki bunu standart nasıl yapabilirim?yani devamlı başlat programlar aç a gelmek istemiyorum,dosyaya tıklayınca bir pencere başka bir dosyaya tıklayınca ayrı bir pencerede açılsın istiyorum,nasıl olur?Teşekkürler

Yani bunun gibi

Ekli dosyalar

• Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    33.6 KB · Görüntüleme: 10
Fikri olan yokmu arkadaşlar...?

Geri