• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Basılacak sayfaların belirtilmesi hk?

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2007
Herkese merhaba,
Örnek dosya yüklüyorum, açıklama kısmında uzunca neye ihtiyacım olduğunu yazdım. buraya da özetleyim. 2 adet sayfada yapılan işlemlerden, birinci sayfada etki etmiş olan ikinci sayfadaki değerlerin hangileri olduğunun bulunup print edilecek sayfalar olarak işaretlenmesi için yardıma ihtiyacım var.http://www.upturkey.com/download.php?file=778KULLANILAN FİYAT İCMALİ.xlsx

Birçok bakan olmuş ama cevap veren olmamış acaba istediğim formül mümkün değil midir?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olacak kimse yok mu acaba çok zor durumdayım :(

Arkadaşlar sorum halen güncel yardımcı olacak birilerini bekliyorum :(

Sayfa'da marj ayarı yok,o makro ile ayarlanabilir ama tablolarınız çok düzensiz. Bu formatla kimse uğraşmak istemez.

Sayfa'da marj ayarı yok,o makro ile ayarlanabilir ama tablolarınız çok düzensiz. Bu formatla kimse uğraşmak istemez.

Benim için önemli kullanılan pozları tespit edip basılması gereken sayfa olarak belirtecek bir formül yazmak.
Tabloyu nasıl düzenlemem gerekirse düzenleyip. kimseye yük olmak istemiyorum elbette.
tek tablo yapayım daha basit hale getireyim öyleyse.

yeniden yükledim bir göz atabilirseniz sevinirim.
http://www.upturkey.com/download.php?file=693KULLANILAN FİYAT İCMALİ2.xlsx

Son düzenleme:
Tablolarınızın yapısı formül için uygun değil. Makro ile çözüm daha mantıklı görünüyor.

Ben makronun nasıl uygulanacağını bilmiyorum. Eğer kolay bir yolunu anlatıp yardımcı olursanız denemeye hazırım.

Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

ÖRNEK.xlsm - 55 KB

Bunu inceledim, genel olarak kullanılan pozları listelemesi yeterli olabilir.
Fakat şöyle bir şey var. Bende bu analizler bir havuz şeklinde. Yani yüzlerce sayfaya ulaşmış durumda. Basılacak olan (kullanılmış olan) pozlar belirlemek istememdeki öncelikli neden geriye kalanları silip gerekenleri saklamak.
Bu şekilde belki daha kolay olabilir mi yapacağımız işlem?

Bu durumda silinmesi gereken alanları farklı bir renk yapıp örnek dosyanızı eklerseniz çözüm üretebiliriz.

Bu durumda silinmesi gereken alanları farklı bir renk yapıp örnek dosyanızı eklerseniz çözüm üretebiliriz.
Silinmesi gerekenler kullanılmayan pozlar olacak. Sizin yaptığınız örnek dosyada kullanılanları bulmuştu. Onu filtreleyip veya başka bir formül uygulayıp kullanılmayan pozları tek seferde silmek mümkün olabilir mi?

Geri