• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

barkod yazdırmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan huge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
home
win 10 tr excel 2013 tr

office
win 10 tr excel 2013 tr
arkadaşlar elimde malzeme listesi var bu listeye göre sayım yapıp muhasebe programımıza yüklememiz gerekiyor

excel dosyasında A sütununda barkod sayıları var
excel de B sütununa nasıl barkod olarak cıktı alabilirim?

kısaca sayıları nasıl barkoda dönüştürebilirim?

daha sonra sadece B sütununa barkod okuyucudan okutup ürünün rakamını gireceğim böylece bar kodu tekrar yazmak zorunda kalmayacağım.

arkadaşlar elimde malzeme listesi var bu listeye göre sayım yapıp muhasebe programımıza yüklememiz gerekiyor

daha sonra sadece B sütununa barkod okuyucudan okutup ürünün rakamını gireceğim böylece bar kodu tekrar yazmak zorunda kalmayacağım.

Barkod sadece bir gösterimdir. Yani fonttur. Bu yüzden dönüştürmeye filan gerek yok. Siz B sütununa barkod okuyucudan okutun, muhasebe programına zaten bu sayılar gidecektir. Barkodun görselliği önemli değil.

Merhaba,

yapmak istediğinizi bir örnek dosyada taslak oluşturarak ekleyiniz.

sayın hlojan
fontları denetim masasından yazı tiplerine ekledim oldu

yardımcı olan herkese teşekkür ederim sayımı bilgisayara girmede iş yükümü %50 azaltacak bir şey oldu tekrar teşekkürler

Son düzenleme:
yMWpYj.gif

sayın hlojan
fontları denetim masasından yazı tiplerine ekledim oldu

yardımcı olan herkese teşekkür ederim sayımı bilgisayara girmede iş yükümü %50 azaltacak bir şey oldu tekrar teşekkürler

ttf uzantılı dosyaları windows\fonts klasörü içine atın.

Geri