• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Banka işlemleri!! havale,eft vs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2007
arkadaşlar bişe sorcam elinizde 1000 tane firma varsa mesela onların içinden hergün 3-4 taneye havale yapsanız en hızlı biçimde nasıl yaparsınız?Ayrıca mesela biz x bankasından havale yapacağız onun x,y,z bankaları varsa biz x bankasını seçince hemen x bankası gelsin.
böyle bir şey mümkünmüdür.

x bankası gelsin derken hesap numarasını felan mı istiyorsunuz.sorunuz tam net değil gibi geldi bana?

örnek bir dosya ekleseniz

böyle pekbirşey anlaşılmıyor

x bankası gelsin derken hesap numarasını felan mı istiyorsunuz.sorunuz tam net değil gibi geldi bana?
evet ben mesela bir firmayı seçeceğim.karşısına benim seçtiğim banka varsa o yoksa diğer herhangi bir banka gelsin.düşeyara ile hallediyorum ama manuel giriyorum.veri doğrulamadan firmayı aramak zorunda kalıyorum.

peki şöyle bir yol önersem firma ismini yazdığınız an o firmanın bütün bankaları listelense?
hocalarım daha iyilerini mutlaka yapacaklardır ama, bende yardımcı olmak isterim.

peki şöyle bir yol önersem firma ismini yazdığınız an o firmanın bütün bankaları listelense?
hocalarım daha iyilerini mutlaka yapacaklardır ama, bende yardımcı olmak isterim.
olabilir tabiki başka yol yok ise.ama mesela ben a harfinde isem z harfine basarsam o harfe geçermi.2.harfinede basarsam mesela o firma gelebilirmi.çok şeymi istiyorum.
yolu vardır diye düşünüyorum:(

hım ben fonsiyonlar ile çözmeyi düşünüyordum ama sizin istediğniz makro ile olacak türden galiba:)

Geri