Banka işlemleri!! havale,eft vs

Excel Vers. ve Dili
office 2007
arkadaşlar bişe sorcam elinizde 1000 tane firma varsa mesela onların içinden hergün 3-4 taneye havale yapsanız en hızlı biçimde nasıl yaparsınız?Ayrıca mesela biz x bankasından havale yapacağız onun x,y,z bankaları varsa biz x bankasını seçince hemen x bankası gelsin.
böyle bir şey mümkünmüdür.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
x bankası gelsin derken hesap numarasını felan mı istiyorsunuz.sorunuz tam net değil gibi geldi bana?

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
örnek bir dosya ekleseniz

böyle pekbirşey anlaşılmıyor

Excel Vers. ve Dili
office 2007
x bankası gelsin derken hesap numarasını felan mı istiyorsunuz.sorunuz tam net değil gibi geldi bana?
evet ben mesela bir firmayı seçeceğim.karşısına benim seçtiğim banka varsa o yoksa diğer herhangi bir banka gelsin.düşeyara ile hallediyorum ama manuel giriyorum.veri doğrulamadan firmayı aramak zorunda kalıyorum.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
peki şöyle bir yol önersem firma ismini yazdığınız an o firmanın bütün bankaları listelense?
hocalarım daha iyilerini mutlaka yapacaklardır ama, bende yardımcı olmak isterim.

Excel Vers. ve Dili
office 2007
peki şöyle bir yol önersem firma ismini yazdığınız an o firmanın bütün bankaları listelense?
hocalarım daha iyilerini mutlaka yapacaklardır ama, bende yardımcı olmak isterim.
olabilir tabiki başka yol yok ise.ama mesela ben a harfinde isem z harfine basarsam o harfe geçermi.2.harfinede basarsam mesela o firma gelebilirmi.çok şeymi istiyorum.
yolu vardır diye düşünüyorum:(

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
hım ben fonsiyonlar ile çözmeyi düşünüyordum ama sizin istediğniz makro ile olacak türden galiba:)