• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bakkal veresiye borç defteri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halit3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Bakkal veresiye defteri

dosya 25.01.2012 tarih ve 08:38 de güncellendi

Ekli dosyalar

MÜkemmel program yapıyorsunuz.Bu programa taksitlendirme uygulaya bilirmiyiz birde şifre soruyor şifresi nedir öğrenebilirmiyim.

MÜkemmel program yapıyorsunuz.Bu programa taksitlendirme uygulaya bilirmiyiz birde şifre soruyor şifresi nedir öğrenebilirmiyim.

Dosyaları yeniden yükledim bakkal 6.xls dosyasına ait excele giriş şifresi (123456)

Hocam bu programa taksitlendirme ekleyebilirmiyiz.Yani toplam borcu taksitlere böle bilme imkanımız varmı.

Dosyalara bir tane taksitler ile ilgili bir adet userform ekledim.

Niye hata iletisi alıyorum

Sayın halit3 üstadım;

İyi akşamlar.

Dosya ilk açıldığında ve herhangi bir düğmeye tıklayınca resimdeki iletileri alıyorum. Dosya sahifelerine giremiyorum. Excel 2010 ve Windows 7 profesyonel TR kullanıyorum.

Bu iletilerin nedeni ne olabilir?

Emek ve paylaşım için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Açılıştaki_Hataİletisi_22-01-2012 21-30-49.jpg
    Açılıştaki_Hataİletisi_22-01-2012 21-30-49.jpg
    66.9 KB · Görüntüleme: 27
  • Hataİletisi_2_22-01-2012 21-31-41.jpg
    Hataİletisi_2_22-01-2012 21-31-41.jpg
    14.1 KB · Görüntüleme: 12
Sayın Halit Bey programın vba şifresini verebilir misiniz.

Hocam bu taksit sayısını nasıl çoğalta biliriz,Mesala 120 aya kadar nasıl çıkartırız hocam.Birde hocam taksitlendirme userfrom koymuşsunuzda kimin tasksidini taksitlendireceğiz ney göre taksitlendireceğiz isim felen yok hocam.

Son düzenleme:
Sayın halit3 üstadım;

İyi akşamlar.

Dosya ilk açıldığında ve herhangi bir düğmeye tıklayınca resimdeki iletileri alıyorum. Dosya sahifelerine giremiyorum. Excel 2010 ve Windows 7 profesyonel TR kullanıyorum.

Bu iletilerin nedeni ne olabilir?

Emek ve paylaşım için teşekkürler.

Excel versiyonlarındaki uyum hatasından alıyorsunuz aşağıdaki linkleri niceleyiniz istersenez.

http://www.google.com.tr/search?hl=...1218l0l13187l20l7l0l0l0l0l329l799l0.1.1.1l3l0

Sayın Halit Bey programın vba şifresini verebilir misiniz.

Benim yapmış olduğum bir çok proğram var bu sitede bazıları açık kaynak kodlu bazılarıda şifreli bu dosya örnek bir uyğulama dosyası olmadığından şifrelenmiştir.

Hocam bu taksit sayısını nasıl çoğalta biliriz,Mesala 120 aya kadar nasıl çıkartırız hocam.Birde hocam taksitlendirme userfrom koymuşsunuzda kimin tasksidini taksitlendireceğiz ney göre taksitlendireceğiz isim felen yok hocam.

Dosyalara hesap sayfası ekledim bu sayfadan taksitleri yapabilirsiniz.

1 nolu mesajdaki dosyalar evdeki bilğisayarda çalışıyordu işyerindeki bilgisayarda referanslardan missing hatası verdiği için dosyaları güncelledim.

Hocam en son güncellemnizde isimleri almıyor tarihleri alıyor.Benim demek istediğim kişiyi kayıt ettiğimzde taksitli kayıt etme imkanımız olsun taksitlendirme yapıyoruz ama kişinin adı yok kime taksit yaptığımız belli değil.

Hocam en son güncellemnizde isimleri almıyor tarihleri alıyor.Benim demek istediğim kişiyi kayıt ettiğimzde taksitli kayıt etme imkanımız olsun taksitlendirme yapıyoruz ama kişinin adı yok kime taksit yaptığımız belli değil.

Dosyaya baya birşeyler ilave yaptık taksitlendirme hesap sayfasında sadece hesaplama ve bilgi için yapılmıştır.

Diğer taraftan bu hesaplama kişi isimleriyle bir bağlantısı yoktur sırf siz istediğiniz için bunları ilave ettim. Bu ilaveler borçtablosu ile ilişikli değildir. Yoksa proğramı sil baştan yeniden yazmak gerekir. Ayrıca 120 taksit demek bu kadarda sutün demek ve proğramı kasmak demektir.

Tamam hocam çok teşekkür ederim sağolun hocam ilgilendiniz.

Sayın halit3;

Üstadım ilginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Sevgi ve saygılar.

Tamam hocam çok teşekkür ederim sağolun hocam ilgilendiniz.

Hesap sayfasında veri sayfasına kayıt et komut duğmesi ekledim belki işinize yarar birde taksitlendirme ile ilgili ondalık rakamları sıfırladım.

Geri