• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bakiye hesaplama

Excel Vers. ve Dili
office basic 2007
Ekli dosyada B sütunundaki hesap koduna göre genel bakiyesini hesaplatmak istiyorum.
Ayrıca B ve E sütunu birlikte süzüldüğünde değişen E ye göre bakiye hesaplatmak mümkünmü?
çok teşekkürler

Merhaba,
H36 hücresine =F36-G36 yazdığınızda işe yaramıyor mu?

arkadaşlar çok sağolun. Ben altta icmal şeklinde yani toplam rakam alarak bakiye hesaplamak istemiyorum. B sütunu tek başına süzüldüğünde hesap bakiyesini işlem işlem yani giren çıkan=sonuç ne ise bakiye sütununa yazmasını istiyorum. Ayrıca süzme işlemi B ve E sütunu birlikte yapıldığında yine aynı şeyi yapabilirmiyiz diye sormuştum.

Ekteki dosyadan farklı olarak nasıl birşey istiyorsunuz? Biraz daha açıklarsanız...

bakiyeyi üstten itibaren hesaplayarak yani ilave ederek veya çıkararak gelmesi lazım sadece tek satır için bakiye hesaplanmayacak

Sn.cihan07 Ekli dosyayı inceleyiniz. Sanırım istediğiniz böyle birşey. Kolay Gelsin

Son düzenleme:
Sayın Meslan ellerinize sağlık çok güzel olmuş
bütün süzmeleri kaldırdığımda yani listenin ilk haline geldiğimde
Adem Yılmazın mesela ilk iki hareketi toplamı yani 3 satır ve 5 satır toplamı

3.Satır=6,207.98
5.Satır= 0.02

Sonuç =6,208.00.-YTL olarak görünmesi gerekmiyormu
sadece Adem Yılmaz'ı süzdüğümüzde güzel o şekilde görünüyor ama
süzmelerin hepsini kaldırdığımızda genel görüntüde bu şekilde görünmüyor

Hayır ayın 6 sı 6.207,98 18 nde 0,02 daha alacaklı bu tarihte alacağı 6.208,00 oluyor. dolayısıyl hesap doğru.

Sayın Meslan ilginiz için çok teşekkürler
dosyayı tekrar ekliyorum dikkatinizi çekmek istediğim noktaya renk verdim
bir incelermisiniz

Sn.cihan07 yeni bir dosya ekliyorum. hangisi işini görürse onu kullanırsın. sanırım bu sizin istediğiniz gibi. cevab bekliyorum. kolay gelsin

Son düzenleme:
Sayın Meslan
genel olarak baktığımızda doğru
ama bu kezde her iki tarafta süzme yaptığımızda sonuçlar kayıyor

Nasıl anlayamadım. eğer isteğine cevap vermiyorsa neler yapmak istediğini yaz tekrar gönder. Elimden gelirse yardımcı olurum.

Sayın Meslan,

dosyayı 2 sayfa yaptım EXTRE VE EXTRE-1 ŞEKLİNDE

EXTRE DOSYASINDA BAKİYELER DOĞRU DEVAM EDİYOR

Ama EXTRE-1 dosyasında ise C ve E sütunu ikisi beraber süzme işlemi yaptığımızda bakiyeler doğru olarak devam etmiyor

Sn.Cihan07 dosyanız ekte. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Sayın, Meslan
dosyayı açtım çok teşekkürler ediyorum
kolay gelsin

Arkadaşlarben ///C//LERE BUKDU GİRDİM ////D1-A1////GİRDİM VE OLUYODA ALTTA ATILINCA TOPLAM ÇIKARTILMIYOR

Geri