• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bakiye entegre

Excel Vers. ve Dili
2007
slm excell çalışma sayfamda bakiye bölümü olarak oluşturduğum hücre var DOSYA OLARAK EKLEDİM BAKARSANIZ ANLARSINIZ sayfanın en altında toplam bakiyeniz bölümü var ben oraya elle girmek zorunda kalıyorum çünkü bakiye değişkenlik gösteriyo haliyle yeni haraket girişşi yaptığımda ama herseferinde elle girmeyi unutuyorum formülü varsa şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

:)) şöyle izah edeyim son bakiyeyi program en alttaki bölümde göstersin
MESELA A FİRMASININ 24/06/2011 TARİHİNDE BAKİYESİ 5000 TL
26/06/2011 TARİHİNDE YENİ Bİ FİŞ GİRDİ VE BAKİYESİ 6000 TL OLDU İŞTE BU BAKİYE EN ALT HÜCREDE ONUN TAKİBİNİ YAPSIN İNŞ ANLATABİLMİŞİMDİR DOSYAYA BAKTIYSANIZ DAHA RAHAT ANLARSINIZ

İstenilen şekilde yaptım ancak ilave satır eklendiğinde formül değişecektir.
Yeniden formülü değiştirirsiniz. Kolay gelsin

Ekli dosyalar

ilave satır eklendiğinde formül SON SATIRI ALGILAMASI LAZIMM YANİ HEP SON BAKİYEYİ VERSİN YANİ İSTEDİĞİMİ ANLATAMAMIŞIMMM çünkü sizin yaptığınız formülde sadece hücrenin içindekini oraya veriyor bi işlem yaptım 500 tl hesaptan düştüm 1700 tl lik hesap 1200 oldu alt kısım kendi algılıcakk

Numan Kardeş ekte gönderdim, inşallah işini görür, daha geliştirilebilir...

Ekli dosyalar

Numan Kardeş ekte gönderdim, inşallah işini görür, daha geliştirilebilir...

öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama ben tam izah edemedim sanırım şimdi örnekte pano raf diye dosya var tablonun en sağ sütunu yani j sütununda en son işlemde pano rafın bakiyesi gözüküyor 2087,78 tl o altta sarı renkle belirttiğim yere öyle bi formül yazıcaz ki 2087,78 in alt satırında çıkan rakamı otomatik olarak algılıyacak tekrardan teşekkürler

Ekli dosyalar

öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama ben tam izah edemedim sanırım şimdi örnekte pano raf diye dosya var tablonun en sağ sütunu yani j sütununda en son işlemde pano rafın bakiyesi gözüküyor 2087,78 tl o altta sarı renkle belirttiğim yere öyle bi formül yazıcaz ki 2087,78 in alt satırında çıkan rakamı otomatik olarak algılıyacak tekrardan teşekkürler

merhaba

bu mudur?
Kod:
=ARA(9,99999999999999E+307;J:J)

Evet oldu şimdi çok teşekkür ederim emeğiniz için sağolun

Geri