• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bakım ücretleri

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
arkadaşlar merhaba..
1.sayfada;a sütununda yedek parça isimleri,b sütununda bu parçaların ücretleri var..
2. sayfada ise bu yedek parçalara ait fiyat listesi var..
1. sayfada a sütununa yedek parçanın ismini girdiğimde b sütununa indis formülü yardımıyla bu parçanın fiyatını yazdırabiliyorum..
fakaaaatttt....ileride bu yedek parçanın fiyatı değiştiğinde bütün bu listedeki fiyatlar değişiyor..
sizden istediğim şu : ücretlendirme sayfasındaki yedek parçaya ait fiyat değişse bile kaydettiğim fiyatlar değişmesin..
ekteki dosyamı inceleyebilirsiniz..
şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

sanırım yine yanıt verilmeyecek

sevgili üstatlar....
geçen sefer yaşadığımız tatsızlıktan sanırım bu sefer de yanıt verilmediğini üzülerek görüyorum..eğer gerçekten yanıt vermek istemiyorsanız lütfen söyleyin boşu boşuna ekran başına çakılmayayım

sanırım ayrı bir konu açmışsınız. burada soru yok. ilk okunmamış mesajınınız nerede?

Sn. manisalı müdür,

Konunuzu bugün saat: 11:41'de açmışsınız, 25 Kişi görüntülemiş ve eklediğiniz dosyayı 1 kişi açmış.. Çok acelesiniz... Aceleci olduğunuz sürece yanıt almanız zorlaşıyor..

Selamlar,

Hücrelere atanan fiyatların sabit kalmasını istiyorsanız makro ile çözüm aramalısınız. Formül kullandığınız sürece değerler güncellenecektir.

sevgili üstatlar....
geçen sefer yaşadığımız tatsızlıktan sanırım bu sefer de yanıt verilmediğini üzülerek görüyorum..eğer gerçekten yanıt vermek istemiyorsanız lütfen söyleyin boşu boşuna ekran başına çakılmayayım

merhaba
syn manisali_mdr,
şimdiye kadar sorduğunuz kaç soru yanıtsız kaldı!?
haksızlık etmiyor musunuz?

ekli dosyadaki makroyu inceleyin buna göre düzenleme yaparsanız, bir fikir sahibi olabilirsinz. bakım sayfasına bir buton ekledim ve makro ile kesinleştirme sayfasına attım.

Ekli dosyalar

parsley2 kardeş..ilgine ve emeğine teşekkürler ama maalesef işimi görmedi

kORHAN aYHAN KARDEŞ..."Hücrelere atanan fiyatların sabit kalmasını istiyorsanız makro ile çözüm aramalısınız. Formül kullandığınız sürece değerler güncellenecektir" gibi bir cümleniz var..ben de onu sormuştum zaten...bu makro nasıl?? bilseydim zaten sormazdım ki... :)

rica ederim. ama yine de fiyat artışlarında formüllerden etkilenmeden yapmanın tek yolu bu diye düşünüyorum. sadece yapmanız gereken yeni bir fiyat artışı olmadan önce bu sayfaya aktarması için bu butona basmak. başka da bir çözüm yolu aklıma gelmiyor. buton daki makroyu inceleyin.

Geri