• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bağlı Sayfalardan Veri Çekme ,Veriyi Kaydetme,Sorgulama

hatirlabeni

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2016 TR 32 Bit
Kolay Gelsin Arkadaşlar ;

İhale Numarasını Açılır Listede seçtiğimde İhale Tarihi'nin Gelmesini istiyorum.O İhaledeki Firmanin İsmini Seçtiğimde o Firmanin Sözleşme Bedeli , Sözleşme Tarihi ve Sözleşme Süresini Ona Bağlı olarak gelmesini istiyorum.

Sayfa Numarası Firmanın Hakedişi 1 sayfayı geçtikten sonra kaçıncı sayfa ise onu yazmasını ,Hakediş Numarasını da B Sutunundaki veri girildikçe Örneğin 10 Sıra geldiysa Hakediş no ya 10 yazsın.

Bu istediğim işlemlerin hepsini Kaydetmesini İstediğimde geriye dönük o verileri görebilmem gerekir.

Bu isteklerimi karşılayabilecek birşey yapmam mümkün mü _? Bana Yardımcı olabilirmisiniz.

Dosya
http://s4.dosya.tc/server5/50qbeh/Hakedis_Raporu_-_Kopya.xlsx.html

Şimdiden Teşekkürler
İyi Çalışmalar

Ma1Ozk.jpg

Son düzenleme:
.

Bahsettiğiniz verileri (İhale numarası | İhale Tarihi | ... ) liste halinde tutuyorsanız.
Daha sonra bu veriler listelenebilir, raporlanabilir.

.

.

Bahsettiğiniz verileri (İhale numarası | İhale Tarihi | ... ) liste halinde tutuyorsanız.
Daha sonra bu veriler listelenebilir, raporlanabilir.

.

Emir Hüseyin Bey,Bahsettiğiniz şekilde verileri

İhale Tarihi ;İhale Numarası;Sözleşme Tarihi;Sözleşme Süresi;Sözleşme Bedeli ve Firma olarak Veri kaydımız mevcut bu veriler,Firmalardan alınan her ürün yani her faturaya bir hakediş icmali hazırlanır.hazırlanan her icmale bu saydığım veriler ve bir önceki icmail gelmesi gerekmektedir.Bunun için de ayrı ayrı excel sayfalarında her firma için açılıp bu şekilde kullanıyoruz buda iş yükü ve hata oranını artırmakta amacım iş gücünü düşürmek ve hata oranını ortadan kaldırmak

İlgiliniz için Teşekkürler

Formülle bir çözüm ürettim.Bilmiyorum oldu mu.? Dosyanız.
http://s5.dosya.tc/server5/rwj7zd/Ihale.rar.html

Hocam Elinize Sağlık vermiş olduğunuz dosya istediğimi karşıladı.Yalnız eksik kalan kısım şu A firmasının bize kesmiş olduğu faturaların yani hakedişlerini geçmişe yönelik verileri de lazım.Hak edişini çıkardığımda A firmasının daha önceden kesilmiş toplam hakedişlerinin gelmesi gerekiyor.Yani işin cinsi dediğim sutuna girilen verileri kaydedecek ve yukardan ihale ve firmayı seçtiğimde ona kesilmiş olan en son hakediş gelecek ve oraya ekleme yapacam ve kaydedicem daha sonra yine aynı şekilde olacak;

Birde Bu veriler 1 sayfayı doldurduktan sonra 2.Sayfaya geçecek ve ordan devam edecek aynı şekilde Biraz detaylı istiyorum Yardımcı olursanız sevinirim

İlginiz için Teşekkürler

Son düzenleme:
Yardımcı Olabilecek varmı Acaba ?

Geri