• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bağlantılı veri doğrulama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Merhaba,

Ekteki dosyada ARAÇ MARKASI'nı seçince o markaya ait modelleri sonra MODEL'i seçince o modele ait motor numaraları sonra MOTOR NUMARASI'nı seçmesi istiyorum

bilen yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

Veri Doğrulama ve koşullu seçim

İhsan bey merhabalar.
Sizin bu adresteki örneğinizden yola çıkaraqk anlamaya çalıştıysamda başaramadığım bir dosya var. eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Dosya ekte.
aslında aynı konuyu http://www.excel.web.tr/f14/veri-doorulama-ve-ko-ullu-secim-t101807.html aderesindede açtım ama oradan bir netice alamadım.

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

İhsanbey çok teşekkür ederim. Usta aşçıya tarif sorulmaz ama kabalığımı mazur görün bu yaptığınızı nasıl öğrenebilirim? Bu projeyi geliştirmek istiyorum biraz. Hatta bir de çek giriş ve üretim giriş tablosu(formu) yapmak istiyorum. Kitap veya hatta kitaptan ziyade görüntülü eğitim seti de olabilir. Çok teşekkürler tekrar.

İhsanbey çok teşekkür ederim. Usta aşçıya tarif sorulmaz ama kabalığımı mazur görün bu yaptığınızı nasıl öğrenebilirim? Bu projeyi geliştirmek istiyorum biraz. Hatta bir de çek giriş ve üretim giriş tablosu(formu) yapmak istiyorum. Kitap veya hatta kitaptan ziyade görüntülü eğitim seti de olabilir. Çok teşekkürler tekrar.

merhaba
bu link işinizi görebilir
rica ederim
:yazici:

Geri