- Excel Vers. ve Dili
- 2016 - Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 15-04-2025
Merhabalar
Öncelikle forumda çok yardımsever insan var herkese teşekkür ederim ve @hmtstc 'nin sayesinde mükemmel bir excel programına sahip oldum.
Ancak exceli hem kendim öğrenmek için hemde bazı yerlerini değiştirmek amacıyla kurcalarken bozdum.
Mantık olarak şöyle çalışan 5 excelim var. Hepsi ortak ağ üzerinde aynı klasör içinde birkaç farklı kişinin erişebileceği farklı şifrelerde olacak.
Kayıt Exceli
Lab Exceli ( 3 adet )
Rapor Exceli
Kayıt exceline girdiğim bazı verileri Lab Excelinde sorgula tuşuna basınca o excelden çekecek, Rapor exceli de sorgula tuşuna basınca diğer iki excelden çekecek. tabi farklı kişiler çalıştığından program karşı tarafta açık olabilir o konuda nasıl bir kontrol yapılabilir bilmiyorum.
Kayıt Exceli - Lab Exceli arasındaki veri aktarım Kriterimiz
Lab Adı a lab ise gerekli bilgileri Kayıt Excelinden A Lab exceline at
Lab adı b lab ise gerekli bilgileri Kayıt Excelinden B Lab exceline at
Rapor Exceli Kriterimiz örneğin A lab excelinde satırda herhangi bir deneyde Test Durumu : Tamamlandı yazarsa o deneyin tüm verilerini
Kayıt Exceli - Lab Excelinden al Rapor exceline at şeklinde çalışacak
Örnek exceller ektedir.
Teşekkürler.
Öncelikle forumda çok yardımsever insan var herkese teşekkür ederim ve @hmtstc 'nin sayesinde mükemmel bir excel programına sahip oldum.
Ancak exceli hem kendim öğrenmek için hemde bazı yerlerini değiştirmek amacıyla kurcalarken bozdum.
Mantık olarak şöyle çalışan 5 excelim var. Hepsi ortak ağ üzerinde aynı klasör içinde birkaç farklı kişinin erişebileceği farklı şifrelerde olacak.
Kayıt Exceli
Lab Exceli ( 3 adet )
Rapor Exceli
Kayıt exceline girdiğim bazı verileri Lab Excelinde sorgula tuşuna basınca o excelden çekecek, Rapor exceli de sorgula tuşuna basınca diğer iki excelden çekecek. tabi farklı kişiler çalıştığından program karşı tarafta açık olabilir o konuda nasıl bir kontrol yapılabilir bilmiyorum.
Kayıt Exceli - Lab Exceli arasındaki veri aktarım Kriterimiz
Lab Adı a lab ise gerekli bilgileri Kayıt Excelinden A Lab exceline at
Lab adı b lab ise gerekli bilgileri Kayıt Excelinden B Lab exceline at
Rapor Exceli Kriterimiz örneğin A lab excelinde satırda herhangi bir deneyde Test Durumu : Tamamlandı yazarsa o deneyin tüm verilerini
Kayıt Exceli - Lab Excelinden al Rapor exceline at şeklinde çalışacak
Örnek exceller ektedir.
Teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
8.9 KB Görüntüleme: 1
-
9.6 KB Görüntüleme: 1
-
9.1 KB Görüntüleme: 1