• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ba mutabakat formu yardım !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2010
merhaba , ekteki ba mutabakat dosyasında mektupları ayrı sayfadaki firma mail listesinden mail adresini alıp toplu mail atabilirmiyim dosya içerisinde açıklama mevcut , bu konularda yeniyim her ay yaklaşık 1 gün uğraşıyorum

Ekli dosyalar

. . .

DATA sayfasının bu halini programınız mı veriyor. Yoksa siz kendiniz mi hazırlıyorsunuz.

. . .

. . .

Aslında şuna benzer bir liste verse daha kolay olurdu. Bu şekilde bir liste alabiliyor musunuz.

do.php

. . .

. . .

Programdan aldığınız ham listenin 5-6 satırlık örneğini yükleyiniz. Firma ve özel bilgileri temsili veriler ile değiştirebilrisiniz.

. . .

. . .

Dosyanız ektedir.

D sürücü altında Mail isminde bir klasör oluşturun.
Tablo içerisinde dikkat etmeniz gereken kısımları belirttim.
Tablo üzerinden gönderdiğim örnek bir mail görüntüsü:
do.php

. . .

Ekli dosyalar

. . .

Dosyanız ektedir.

D sürücü altında Mail isminde bir klasör oluşturun.
Tablo içerisinde dikkat etmeniz gereken kısımları belirttim.
Tablo üzerinden gönderdiğim örnek bir mail görüntüsü:
do.php

. . .

Hüseyin bey allah razı olsun düşündüğümden de güzel olmuş , belirttiğiniz tüm şıkları yaptım dosyaya kendi mailimi yazıp test yapayım dediğimde gönder dediğimde ekteki hata komutunu aldım dosya ve hata kodunu ekledim teşekkür ederim ilginize

Ekli dosyalar

. . .

VBA pencere ekranında. (ALT + F11)
Tools > References..
Açılan ekranda [MISSING] ile başlayan tikli olanları kaldırın.

Bir uyarı daha; PDF' e çevirme işlemi yaptığımız için program PDF çevirme özelliği olan office sürümlerinde çalışır.

. . .

. . .

VBA pencere ekranında. (ALT + F11)
Tools > References..
Açılan ekranda [MISSING] ile başlayan tikli olanları kaldırın.

Bir uyarı daha; PDF' e çevirme işlemi yaptığımız için program PDF çevirme özelliği olan office sürümlerinde çalışır.

. . .

hata verdiğinde tamam dediğimde , vba penceresi geliyor Alt + f11 yaptığımda excel sayfasına dönüyor sonra vba pencesine döndüğümde tools references aktif değil , office 2010 pdf çevirme özelliği olmadığından dolayımı bu hatayı veriyor word dosyası yada html olarak kayıt ettiremezmiyiz

. . .

2010 da PDF çevirme özelliği var.
Kodları hiç çalıştırmadan önce, yani hata uyarısı almadan önce.
Yukarıda bahsettiğim düzenlemeyi yapın.

. . .

. . .

2010 da PDF çevirme özelliği var.
Kodları hiç çalıştırmadan önce, yani hata uyarısı almadan önce.
Yukarıda bahsettiğim düzenlemeyi yapın.

. . .

Hüseyin bey , aynı dosyayı mektup kısmını değiştirip bs içinde kullanabilirim sanırım , süper oldu :) çok teşekkür ederim

Mail ekine pdf dosyasını eklemiyor

Hüseyin Bey;

Hayırlı günler.

Ba-Bs programında mail gönderiyor ama ekine pdf dosyasını eklemiyor.

Office 2007 tr kullanıyorum. Farklı kaydet dediğimde pdf seçeneği yoktu.

Microsoftun sayfasından pdf xps eklentisini yükledim farklı kaydette pdf seçeneği geldi ama yine maile pdf dosyasını eklemedi.

İkinci sorumda dosyanın sheet1 sayfasında (bs bilgilerinin bulunduğu sayfa) neden öyle boşluklu dağınık bir şekilde ayarladınız özel bir nedeni varmı.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Geri