• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ba ba mutabakatı mail gönderme

spacebar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2019 Türkçe
üstadlarım merhaba. ekte gönderdiğim dosyada hazırlanan sayfanın mail gönderilmesini istiyorum.yardımlarınız için teşekkürler

Ekli dosyalar

http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php
burdan pdf yazıcıyı indirip kur. yazdırma alanını pdf olarak kaydedebilirsin. daha sonra kaydetmiş olduğun bu pdf yi manuel olarak mail atabilirsin.

eğer istediğin otomatik bir şey ise makrodan anlayan birileri yardımcı olabilir sana.

üstadlarım merhaba. ekte gönderdiğim dosyada hazırlanan sayfanın mail gönderilmesini istiyorum.yardımlarınız için teşekkürler

Merhaba
2007 kullanıyorsanız Excel Simgesine tıklayın - Farklı Kaydet deyin - Pdf veya Xps olan yer var en alttan ikinci ona tıklayın. Excel yardımdan eklenti kurmanızı isteyecek onu kurun artık dosyanızı Pdf olarak kayıt yapabilirsiniz_?
Dosyanızı Pdf olarak farklı kaydedip mail olarak atabilirsiniz. Dilerseniz bunu makro ile yapabilirsiniz.

arkadaşlar teşekkür ederim.office 2007 kullanıyorum. anladığım kadarıyla önce pdf ye çevirmem gerekiyor. peki benim excel dosyasında "e-mail gönder" butonuna makro eklemek imkanı varmıdır.

arkadaşlar merhaba. maili pdf değilde (A1:H30) aralığını kopyalarak gönderme imkanı varmıdır.teşekkür ederim.

alanı seç
ctrl+p seçimi seç
pdf yazıcıyı seç.
sadece seçtiğin alan pdf olarak kaydedilecektir.

Geri