• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı Sütundaki verileri ayrı sayfada göstermek

Excel Vers. ve Dili
offis 2003
arkadaşlar merhaba elimde muhasebeye ait bir ödeme tablosu var .
burada A1 sütununda firmaların ibanları var B1 Firmaların isimleri var benim tabi firma isimleri alt alt ayın firmanın ismi 2-3 defa tekrarlanmış . Bazı firmalarında hem TL hem dolar hesabı olduğu için iki tane iban girilmiş istediğim yan sayfada

İBAN Firma
TR.......... ABA İLAÇ
TR........ SOYKAN TİC.
TR(DOLAR İBAN) SOYKAN TİC.

aynı firmaları tek iban ve isim olarak alsın. Eğer firmanın hem tl hem dolar ibanı varsa iki defa alabilir .
bunu yapabilirmiyiz yardımcı olurmusunuz.

http://s6.dosya.tc/server6/o9nefv/ODEMELER_-_Kopya.xlsx.html

. . .

Kullandığınız ofis versiyonu nedir.

Office 2007 ve üzeri sürümlerde olan Yinelenenleri kaldır özelliği ile kolayca yapılabilir.

. . .

ofis 2013 kullanıyorum hocam tarif edermisiniz pek bilgim yok.

şimdi dosyanızda sadece a ve b sütunları dolu olduğundan ve tr eu ayırımıyla ilgili herhangi bir veri yok. tablonuzda diğer sütunlarda veri varmı bilmiyorum o yüzden eu tr kısmını algılayamadım. bu yüzden istediğiniz şeyle alakalı diyebileceğim
ilk sayfada a,b sütunlarını kopyalayıp 2 bir sayfada mesela a1 e yapıştırın. sonrada 2. sayfada a,b sütunlarının tamamı seçiliyken, veri sekmesinde yinelenenleri kaldır deyin tamamdır.
kolay gelsin

. . .

Profilinizdeki versiyon kısmını güncelleyin.

KALAN ÖDEMELER sayfasında A2:B495 aralığını seçip kopyala-yapıştır ile
Sayfa1 A1 hücresine yapıştırın.
Sayfa1 A1:B495 hücre aralığını seçtikten sonra
Üst menüden Veri - Yinelenenleri kaldır butonunu tıklayın.
Açılan ekrandaki 2 seçenekte (iban - alıcı adı) işaretli olsun. Tamam diyerek işlemi bitirin.

Not: PINARIM İLETİŞİM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. nin iban numarasının sonunda çok fazla boşluk var. Daha sonra hatalı işlem olmaması için düzeltiniz.

. . .

Geri