• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı sütundaki benzer verileri eşleştirerek link yapmak

Excel Vers. ve Dili
microsoft office 2016 professional plus 2016
Arkadaşlar elimde bir firmanın belli bir tarih aralığındaki bütün hesapların muavin dökümü var.100 kasadan-nazım hesaplara kadar.Ekteki veride hepsi mevcut.Ben bunları yevmiye no'dan ya da fiş no 'dan eşleştirerek link yapmak istiyorum.Örnek;filtreden 2 nolu fişi seçtiğimde hangi hesaplar çıkıyorsa linkte de aynı şekilde olsun.Bunu yapabilir miyim acaba ?

Ekli dosyalar

Arkadaşlar galiba köprü formülü ile bu işi yapabiliriz.Ben biraz kurcaladım nacizane bilgimle.Ekte veri ekliyorum yine.Örnek 33 yevmiye nolu fişi köprüledim.Onun üzerine tıkladığımda mahsup fişleri sekmesinde sadece 33 nolu kayıtlar çıksın.Ben bunu manuel kopyaladım.Bunun formülize hali var mıdır acaba.

Ekli dosyalar

arkadaşlar yardım edebilecek ,yol gösterecek kimse yok mu ?

arkadaşlar yardım edebilecek ,yol gösterecek kimse yok mu ?

Anladığım kadarıyla

Link yapmak derken neyi kastetdiğinizi anlayamadım ama anladığım kadırıyla dosyanızı ekte gönderiyorum. Hangi hücrede çift tıklarsanız o hücrenin sutun başığı ile sayfa açıp, hücre içeriğine eşit olan satırları açılan sayfaya kopyalar.

Ekli dosyalar

Sn. my gan zahmet edip de neticeyi bildirseydin bari. Sizden fazla ben kontrol ettim bu sayfayı

Link yapmak derken neyi kastetdiğinizi anlayamadım ama anladığım kadırıyla dosyanızı ekte gönderiyorum. Hangi hücrede çift tıklarsanız o hücrenin sutun başığı ile sayfa açıp, hücre içeriğine eşit olan satırları açılan sayfaya kopyalar.

Tahsin Bey Günaydın,

Bu çift tıklama olayını çok beğendim. Nasıl yaptığınızı açıklamanız mümkün müdür?

Tşk.

Sn. my gan zahmet edip de neticeyi bildirseydin bari. Sizden fazla ben kontrol ettim bu sayfayı

Çok özür dilerim Tahsin Bey,gayet güzel olmuş.Bunun mantığı nasıl.Biraz açıklayabilir misiniz lütfen ?

Geri