Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sakman kardeşim eline sağlık tşk ederim olmuş ama şimdi ben sayfayı temizlerken formül siliniyor sayfanın içine toplam diye sutun açmışsın onu görünmeyen sayfa dışında bir yere yada en sona koyabilirmiyiz formül bozulmadan . BEN eki ekledim ne demek istediğimi gösterdim. Tekrar çok tşk ederim.
sakman26 kardeşim ya kusura bakma seni yoruyorum ama satırlar yetmedi formül çalışmıyor sana zahmet bakabilirmisin. satır ekledim toplamıyor artık ne kap adetlerini ne kiloları nede içerikleri bozdum galiba formülü.
Kardeşim eline sağlık oldu fakat toplamları yapmıyor icerikleri topluyor ama eksik topluyor sorun nedir mesela en aşağıya icerik kısmına yazdığımda ürünü yazıyorum sorun yok fakat adet karşısına 0 çıkıyor kaç adet olduğu yok.
Anladım kardeşim tşk ederim. ben bunu doldurmadım o yüzden ben üzerine başka sayfadan kopyaladım demekki ondaki satırlar fazlaymış sonra içerikleri silerken satırlar kaldığı için farketmemişim. Tşk ederim tekar satır eklersem nasıl düzelteceğimide öğrendim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.