• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı kitap içindeki başka sayfadan şartlı veri alma hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smtart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe excel11
Değerli Arkadaşlar,

Ekli dosya da yer alan kitapda,
sayfa 1 den dogum_tarihi sütunundaki verileri Sayfa 2 deki DTarih sütununa taşımak istiyorum.Ancak bu işlemi yaparken Sayfa 1 deki adi soyadi sütunlarının içerğini Sayfa 2 deki Ad Soyad sütunları ile karşılaştırarak eğer doğruysa Sayfa1 deki doğum tarihini Sayfa2 deki DTarihi sutununa taşımak istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Teşekkür

Sayın muygun,

İlginiz için çok Teşekkür ederim,

Son düzenleme:
Merhaba;
Başka bir bilgisayarla indirmeyi deneyin. (bu sizin bilgisayarınızdaki yada ağınızdaki bir güvenlik duvarı sorunu)
İyi çalışmalar.

Hocam hayırlı günler
ekli dosyada birinci sayfada günlük döviz kuru var buradaki verileri sayfa ikide yer alan gb tarihinin karşısındaki ihraç tarih kuruna nasıl aktara biliriz. Ayrıca üzerinde çalıştığımız tabloda gb tarihinden sadece bir tane yok bazı günler birden fazla olabiliyor. Onları mükerrer olarak nasıl aktara biliriz. DOSYA EKLEDİM AMA GELDİ GELMEDİ BİLMİYORUM DOSYA GELMEDİ İSE LÜTFEN MESAJ ATABİLİRMİSİNİZ.

Hocam hayırlı günler
ekli dosyada birinci sayfada günlük döviz kuru var buradaki verileri sayfa ikide yer alan gb tarihinin karşısındaki ihraç tarih kuruna nasıl aktara biliriz. Ayrıca üzerinde çalıştığımız tabloda gb tarihinden sadece bir tane yok bazı günler birden fazla olabiliyor. Onları mükerrer olarak nasıl aktara biliriz. DOSYA EKLEDİM AMA GELDİ GELMEDİ BİLMİYORUM DOSYA GELMEDİ İSE LÜTFEN MESAJ ATABİLİRMİSİNİZ.

Örnek dosya ekleyin.

Ustalar ben dediğiniz gibi yaptım ama farklı hücreyi çekiyor nasıl düzeltebilirim

Ekli dosyalar

Geri