• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı kategorideki verileri tek bir hücreye yazma

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar Merhaba,

Ekte yolladığım dosyada istediğim şeyi c kolonunda sadece 3 adet örnek olarak açıkladım. Sıra noları aynı olan kişilerin ismini ilk kez aynı sıra nonun başladığı satırdaki kolona aralarına noktalı virgül koydurarak yazmak istiyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,

Ekte yolladığım dosyada istediğim şeyi c kolonunda sadece 3 adet örnek olarak açıkladım. Sıra noları aynı olan kişilerin ismini ilk kez aynı sıra nonun başladığı satırdaki kolona aralarına noktalı virgül koydurarak yazmak istiyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Selamlar,

Basit Bir Örnek Veriyorum..

Ekli dosyalar

Sayın Vedat Özer,

İlginiz için teşekkür ederim; fakat ekteki dosya sorunumun sadece küçük bir bölümünü içermekte ve elbette asıl verileri ihtiva etmiyor. Bu tip kayıtlardan 300.000 adet var. Dolayısıyla manuel yapılacak bir işleme değil tek hücreye yazdıktan sonra tüm sütüna uygulayıp sonuç alabileceğim bir formül arıyorum.

Saygılarımla,

Çok teşekkür ederim Sayın tahsinanarat,
verdiğiniz kod işimi gördü; fakat bu sorunu formül yardımıyla çözebilecek olan varsa ve burada çözümü paylaşırsa çok sevinirim. Zira makrolar hakkında şu aşamada pek fazla bilgi sahibi değilim ve benzer bir problemde nasıl çözüm üreteceğimi bilemiyorum.

Saygılarımla,

merhabalar, bu işlemi fonksiyon ile yapmamız mümkünmüdür

Geri