• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı isme ait verileri otomatik toplama

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Merhaba,
filo yönetimi gereği her ay sonu genel merkezden bir liste çekiyorum ve bu listede yüz farklı aracın gün gün aldıkları yakıt listesi mevcut. (hangi tarihte yakıt aldığı, kaç litre, kaç para, v.b.) yapmak istediğim örn. 34 aa 0001 plakalı aracın verilerini manuel olarak toplamaktan kurtulup bu aracın toplam kaç kere kaç litre ve kaç paaralık mazot aldığını başka bir sayfaya otomatik olarak atanması. yardımcı olabilirmisiniz ?

selam,
örnek dosya olmadan yapılmak istenilenleri anlamak zor...
örnek dosyanızı ve yapılmak istenilenleri açıklayan ( olması gereken sonuçları da manuel olarak yazarsanız daha iyi olur) dosya.tc ..... gibi dosya yükleme siteleri vasıtasıyla eklerseniz daha çabuk ve net cevaplar alırsınız..
kolay gelsin...

http://s4.dosya.tc/server/e3cvk1/Kopya_Kitap35.xlsx.html

örnek excell ekte yer almaktadır. birinci sekmede araçlar için merkezden gelen veriler yer almaktadır. 2. sekmede ise bunların toplanarak sadeleşmiş hali yer almaktadır.

Yani 34 AA 0001 plakalı araç bir ay içinde 35 kere yakıt almış, tek tek topladığınızda 1000 litre mazot almış ve bunun karşılığı 3500 lira tutmuş. yapmak istediğim diğer bir sekmede araç plakasına göre aylık toplam rakamı litre bazında tek hücrede, fiyat bazında tek hücrede toplamlarını görmek istiyorum. yani 34 AA 0001 plakalı aracın bir ay içinde aldığı toplam yakıtı otomatik olarak süzgeçleyip bana şu kadar mazot alınmış diye sonuç verebilirmi ?

Geri