• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı gün doğanları listeleme

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003
Sitenize yeni üye oldum. Çok güzel bir site ve forum. Yaptığım araştırmada güzel örnekler var ama benim sorunumu çözmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Elimde bir excel dosyası ver bu dosyanın 2 sayfasında isimler dogum tarihleri yazıyor. Sayfa bir de ise girilen tarihe göre aşağıda o tarihte doğanları listelemek istiyorum nasıl yapıldığını anlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Sitenize yeni üye oldum. Çok güzel bir site ve forum. Yaptığım araştırmada güzel örnekler var ama benim sorunumu çözmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Elimde bir excel dosyası ver bu dosyanın 2 sayfasında isimler dogum tarihleri yazıyor. Sayfa bir de ise girilen tarihe göre aşağıda o tarihte doğanları listelemek istiyorum nasıl yapıldığını anlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Dosyanız ekte.

..

Verdiğim linkteki formüllerden ile hazırlanmış dosyadır.G sütunu gizlenmiştir o kısımda yardımcı formüller vardır.

Örneğiniz ektedir.

Merhaba,

Sayfalarla uğraşmadan basit bir çözüm şekli, uygun olursa kullanırsınız.

B1 hücresine yazılan tarihe göre E sütununda DOĞRU/YANLIŞ (TRUE/FALSE) yazar, E sütununda DOĞRU ları süzerseniz ilgili tarihte doğanları, YANLIŞ ları süzerseniz o tarihte doğramayanları listeler.

sayın arkadaşlar
ekteki örnekleri açamıyorum.bunları kontrol etme imkanınız varmı.
iyi çalışmalar,,

sayın arkadaşlar
ekteki örnekleri açamıyorum.bunları kontrol etme imkanınız varmı.
iyi çalışmalar,,
Neyi açamıyorsunuz?
Yollayın bir örnek dosya işi halledin.

Geri