• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı EXCEL sayfasının farklı hücrelerine farklı sayfa koruma şifresi atılabilirmi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hanfri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı EXCEL sayfasının farklı hücrelerine farklı sayfa koruma şifresi atılabilirmi.

Yardımlarınızı bekliyorum . Çok acil.

bildiğim kadarı ile böyle bişey olmamaı gerek tabi ustalarımız daha iyi bilirler.

Merhaba,

Araçlar > Koruma > Kullanıcıların Aralıkları Düzenlemesine İzin ver..

Bunu kullanarak deneyiniz..

Merhaba,

bu komut ile yapmaya çalıştım beceremedim.

Biraz açıklama yapabilirseniz sevinirim.

soruyu ben yanlışmı anladım sayın hanfri birden fazla koruma şifresi koyulup koyulmayacağını sormuyormu?

..

Merhaba,

bu komut ile yapmaya çalıştım beceremedim.

Biraz açıklama yapabilirseniz sevinirim.

Merhaba,

Sn. hrknp, soruyu bende yanlış anlamış olabilirim tabiki, hücrelere şifre koymak deyince bu şekildede yapılabiliyor diye örnek vermek istedim.

Merhaba,

Yukarda verdiğim komutu işleve soktukdan sonra, açılan ekranda Yeni butonuna basarak istenilen hücrelere istenilen parolaları koyabilirsiniz..

İyi çalışmalar..

Rica ederim.

İyi Çalışmalar..

..

Yine olmadı ...

Ekte verilen örnekteki sarı ve kırmızı alanlara faklı kişilerin kullanabileceği şifre atabilirseniz sevinirim.

Farklı kişiler sözkunusu alanı dışındaki yerle müdahale edmesin.

Merhaba,

Dosyayı inceleyiniz. İstediğiniz bunun gibi mi?

..

Herhangibir alanın şifresini kaldırdığımda tekrar şifre atamıyorum . sayfa korumasını kaldırdığımda diğer alanın şifresi açılıyor. Benim istediğim, sarı alanın şifresini biliyorsam kırmızı alana hiç müdahale edemem gerkiyor. Bana ait alanın şifresini açıp değişiklik yaptıktan sonra tekrar kapatmak istiyorum.

Geri