• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı excel dosyasındaki farklı sayfalardaki hücreleri karşılaştırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bulunduğum kurumda, bir demirbaş çalışması yürütüyorum da. Zaman içinde kah çift numaralandırma, kah benim not alırken yada excele kayıt ederken hatalı giriş yaptığım ve aynı girdiğim hücreleri bulmak istiyorum, demirbaş numarasına göre... nasıl bir formül üretmeliyim acaba?

Merhaba dosyanızın bir orneği olmadığı için sadece tahminde bulunarak Eğersay formulunu incelemenizi tavsiye edebilirim.

o zaman elimdeki dosyayı paylaşıyım. ekteki dosyadaki sayfaların her biri bir oda ve benim yapmak istediğim ise demirbaş numarasının mükerrer olanlarını bütün sayfalar nezdinde değerlendirebilmek...

Son düzenleme:
merhaba hemşerim bende bursadayım sana yardımcı olmak isterim ürün kodlarında ürün isimlerinin otomatik gelmesini mi istiyorsun

merhabalar arkadaş. şöyle ki, numaraların her sayfada tekrarı olup olmadığına bakmak istiyorum. söz gelimi, bir sayfada 25887 numaralı malzeme var. ama aynı malzeme bir başka sayfayada mükerrer yazılmış. bunun tespiti için yardım bekliyorum. teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri