• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aylık veri toplamı listeleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seddur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft office professional plus 2019
Merhabalar.Ekli dosyada VERİLER sayfası "L" sutununda bulunan rakamların ay ay toplamlarını "J" sutunundaki EFT,ELDEN,KREDİ KARTI olarak ayrı ayrı ANASAYFA "S,T,U" sutunlarında listelemek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim.Acaba formulü makroya çevirmek mümkün mü?

Bir de ANASAYFA Textbox1 de seçilen yıla göre çalıştırmak mümkün mü.Yani hangi yılı seçersem o yıla ait veriler gelsin.

Acaba aşağıdaki koda gerekli ilaveyi ve değişikliği yapıp bu duruma göre uyarlayabilir miyiz.?
Set ShV = Sheets("VERİLER")
Set ShA = Sheets("ANASAYFA")
i = ShV.Cells(Rows.Count, "B").End(3).Rowı
ShA.Select
For j = 3 To 14
Range("S" & j).Formula = "=SUMIF(VERİLER!C2:C" & i & ",G" & j & ",VERİLER!L2:L" & i & ")"

Next j

Deneyiniz..

Kod:
Sub Test()

With ThisWorkbook.Sheets("ANASAYFA").Range("S3:U14")
        .Formula = "=SUMIFS(VERİLER!C12,VERİLER!C4,R2C7,VERİLER!C3,RC7,VERİLER!C10,""*""&R2C&""*"")"
        .Value = .Value
    End With

End Sub

ANASAYFA daki textboxda yılı değiştirdiğimde o yıla ait rakamları göstermiyor. Bir daha bakmanız mümkün mü?.

Merhaba , kodları nereye eklediğinizde çalışmadı.

ANASAYFA da bulunan TOPLAM AL butonuna ekledim.Kod çalışıyor ama dediğim gibi yılı değiştirdiğimde verileri güncellemiyor

Eklediğim dosyadaki textbox ın çalışmadığını farkettim siz çalıştığını varsayın

Deneyiniz..

Kod:
Sub Test()

With ThisWorkbook.Sheets("ANASAYFA").Range("S3:U14")
        .Formula = "=SUMIFS(VERİLER!C12,VERİLER!C4,R2C7,VERİLER!C3,RC7,VERİLER!C10,""*""&R2C&""*"")"
        .Value = .Value
    End With

End Sub

Merhabalar,
Veriler sayfasından almış olduğunuz verileri başka bir çalışma kitabından aldırma imkanımız var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden.

Geri