• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aylara göre veri kaydetmek

Excel Vers. ve Dili
VBA
MERHABA

ARADIM BULAMADIM ÇÖZÜM OLARAK YENİ KONU AÇMAK İSTEDİM DAHA ÖNCE AÇILMIŞ İSE MAZUR GÖRÜN
BİR SORUNUM VAR MAKROLAR BULUNAN BİR ÇALIŞMA SAYFASINDA BUL MAKROSU İLE A1 SUTUNUNDAN VERİYİ BULUYORUM BULDUĞUM VERİYE GÖRE DİĞER SÜTUNLARA EK BİLGİLER GİRİLİYOR YAPMAK İSTEDİĞİM DİĞER VERİLERİ GİRDİKTEN SONRA KAYDETME İŞLEMİNDE G SÜTUNUNDAKİ TARİHE GÖRE AYNI AY İÇERİSİNDE İSE KAYDETMEYEREK UYARI VERECEK AYLAR FARKLI İSE KAYIT EDECEK YANİ OCAK AYI İÇERİSİNDE BİR KEZ GİRİŞ OLACAK OCAK AYI İÇERİSİNE BİRDEN FAZLA GİRİŞ OLMAYACAK ŞEKLİNDE UYARI VERMESİNİ İSTİYORUM .
Belki iyi anlatamamış olabilirim bunun için kodları aşağıya yazıyorum

Private Sub cmdkaydet_Click()
Sheets("musliste").Select
Dim bak As Range
Dim say As Integer
For Each bak In Range("A5:A" & WorksheetFunction.CountA(Range("A1:A65000")))
If StrConv(bak.Value, vbUpperCase) = StrConv(cbtc.Value, vbUpperCase) Then
bak.Select
MsgBox "DAHA ÖNCE MÜSTAHSİL ALIMI YAPILMIŞ İSE KAYITLARINIZI İNCELEYİN BİRDEN FAZLA ALIMVARSA BİRİMLERİ BİRLEŞRİREREK GİRİŞ YAPIN."
Exit Sub
End If
Next bak
say = WorksheetFunction.CountA(Range("A1:A65000"))
Cells(say + 1, 1).Value = cbtc.Value
Cells(say + 1, 2).Value = txtadi.Value
Cells(say + 1, 3).Value = txtsoyadi.Value
Cells(say + 1, 4).Value = txtbabaadi.Value
Cells(say + 1, 5).Value = txtdogumtarihi.Value
Cells(say + 1, 6).Value = txtmusno.Value
Cells(say + 1, 7).Value = cmdbag.Value
Cells(say + 1, 8).Value = txttarih.Value b
Cells(say + 1, 9).Value = txtsut.Value
Cells(say + 1, 10).Value = txtfiyat.Value
MsgBox "MÜSTAHSİL ALIMI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE KAYIT EDİLDİ", , "KAYIT"
Cmdtemizle_Click
End Sub

şİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

OCAK 2009 ile OCAK 2010 da nasıl davranacak?ikisindede sadece ocağamı bakacak.Siz sadece ocağa (Yani aya) bakılacak demişsiniz.Bende hatırlatayım dedim.:cool:

OCAK 2009 ile OCAK 2010 da nasıl davranacak?ikisindede sadece ocağamı bakacak.Siz sadece ocağa (Yani aya) bakılacak demişsiniz.Bende hatırlatayım dedim.:cool:

Hayırlı Sabahlar
Hocam ; Müstahsil liste alanında yıl ne olursa olsun müstahsil alımı ayda bir kez olacak (yada farklı tarihlerde olacak) her ay bir kez veri girişi yapılabilecek yani 01.01.2010-31.01.2010 bir dönem olarak esas alınacak bu ay içerisinde aynı kodla başka veri girişi olmayacak şubat ayına geldiğimizde ocak ayında veri girilmiş ise dönem farklı olduğu için tekrar veri girilmesine müsade edecek.

Çalışmayı ek dosya olarak gönderiyorum

Anlatım bozuklarından olayı anlamak zor olur diye dosya incelemesi daha iyi olur hem yanlışlıklarımız varsa onlarıda düzeltmemizde yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Yardım yokmu arkadaşlar

Geri