• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ayın son günü bilgileri başka sayfaya kaydetme

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Arkadaşlar merhaba,

Bir çalışma kitabı içerisinde bulunan sayfadaki bilgilerin her ayın son günü çalışma kitabının başka bir sayfasına kaydedilmesi istiyorum böylece örneğin altı ay sonra ocak ayındaki durumu öğrenmek istediğimde bu listeden kontrol etmek istiyorum böyle bir şey mümkün müdür?

süper systran kardeş bu aylardır aradığım şeydi çok sağoll çok tşk

hocam ilginiz için teşekkür ederim bas buton ile değilde örneğin ocak ayının son günü olan 31 ocak olunca ilgili sayfadaki veriyi ikinci sayfaya kendiliğinden atsın 28 şubatta aynı işlemi tekrarlasın mümkün müdür böyle bir şey? tablo olarak ekleyemiyorum elimdeki dosya şu şekilde
a b
1 oturan daire sayısı 72
2 oturan kiracı sayısı 109
3 boş daire sayısı 50
4 toplam oturan sayısı 181
5 toplamoturum yüzdesi 78,15
6 toplam daire sayısı 231

hocam ilginiz için teşekkür ederim bas buton ile değilde örneğin ocak ayının son günü olan 31 ocak olunca ilgili sayfadaki veriyi ikinci sayfaya kendiliğinden atsın 28 şubatta aynı işlemi tekrarlasın mümkün müdür böyle bir şey? tablo olarak ekleyemiyorum elimdeki dosya şu şekilde
a b
1 oturan daire sayısı 72
3 boş daire sayısı 50

bu şekildeki birinci sayfada bulunan bilgiyi ayın son günü diğer sayfaya otomatik atabilirmiyiz?

hocam ilginiz için teşekkür ederim bas buton ile değilde ...
zaten düğme ile çalışmıyor, onu deneme amaçlı kullandım. sadece son gün kontrolü için. dosya otomatik olarak ayın son günlerinde çalışır. Bugün tarihini değiştirip belgeyi kapatmaya çalış :)

... birinci sayfada bulunan bilgiyi ayın son günü diğer sayfaya otomatik atabilir miyiz?
Yanlış anlamadıysam dediğinizi zaten yapıyor.
VERİ sayfasında bulunun bilgiler otomatik olarak yedeklenirken KOMPLE kopyalanıyor.

Evet çok güzel sorunsuz çalışıyor

Yanlış anlamadıysam dediğinizi zaten yapıyor.
VERİ sayfasında bulunun bilgiler otomatik olarak yedeklenirken KOMPLE kopyalanıyor.

hocam kusura bakmayın çalışıyor elinize sağlık ben olayı yanlış anlamışım bir tek şu sorun var veriyi diğer sayfaya atınca alt alta sıralamıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz

... bir tek şu sorun var veriyi diğer sayfaya atınca alt alta sıralamıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz
alt alta sıralamadan kastettiğin
1. a-z yada z-a sıralama mı?
2. her yedeklemede oluşan verilerin alt alta gelmesini mi istiyorsun?

anladığım:
sadece 1 tane YEDEKleme sayfası olacak ve tüm yedeklemeler buraya alt alta gelecek şekilde kopyalanacak. eğer doğru ise bu söylediğin düz mantıkla çok kolay yapılabilir ama sistem tarihinde meydana gelecek değişiklikle bütün yedeklerin silinir ve en sonuncu yedek kopyalanır. Farklı olarak da diyelimki ocak ayının yedeğini tekrar güncellemek istedin, YEDEK sayfasında o yedek mevcut mu? kontrol etmek ve güncellemek sorun olabilir.
bu şekildeki versiyonunu yapmaya çalışayım doğru anlamışsam?

anladığım:
sadece 1 tane YEDEKleme sayfası olacak ve tüm yedeklemeler buraya alt alta gelecek şekilde kopyalanacak. eğer doğru ise bu söylediğin düz mantıkla çok kolay yapılabilir ama sistem tarihinde meydana gelecek değişiklikle bütün yedeklerin silinir ve en sonuncu yedek kopyalanır. Farklı olarak da diyelimki ocak ayının yedeğini tekrar güncellemek istedin, YEDEK sayfasında o yedek mevcut mu? kontrol etmek ve güncellemek sorun olabilir.
bu şekildeki versiyonunu yapmaya çalışayım doğru anlamışsam?

şöyle anlatayım sizin veri olarak adlandırdığınız sayfa bende güncel oturum olarak geçiyor sizde verilerin kaydedildiği sayfa adı ocak2014 bendeki adı güncel oturum raporu benim yapmak istediğim her ayın sonu örneğin 31 ocaktaki oturum durumunu güncel oturum raporu sayfasına atsın 28 şubatta aynı işlemi tekrarlasın fakat ayrı bir sayfaya değil güncel oturum raporu sayfasına ocak ayının hemen altındaki satırdan devam etsin daha sonra üzerinde herhangi bir değişiklik yapılması gerekmiyor sadece şu var örneğin 6. ayda benden 31 ocak itibari ile oturum durumu neydi diye sorulduğunda ilgili sayfadan hemen cevap verebileyim 31 ocak ta oturum durumu aşağıdaki gibi diyebileyim

1 oturan daire sayısı 72
3 boş daire sayısı 50

hemen altınada aynı şekilde şubat ayı ve diğer aylar devam etsin gibi

#2 nolu mesajdaki linki kontrol eder misin? istediğin halini yaptım. eklemeli_YEDEK adında. Tablo başlığını otomatik olarak 2014Ocak formatında kendisi ekler. yedekler arasına 1 satır boşluk bırakır. command buton deneme amaçlı istediğin zaman basıp yedekleri kontrol edebilirsin, sürekli tarihi değiştirip durma diye :)

#2 nolu mesajdaki linki kontrol eder misin? istediğin halini yaptım. eklemeli_YEDEK adında. Tablo başlığını otomatik olarak 2014Ocak formatında kendisi ekler. yedekler arasına 1 satır boşluk bırakır. command buton deneme amaçlı istediğin zaman basıp yedekleri kontrol edebilirsin, sürekli tarihi değiştirip durma diye :)[/QUOTE

tam istediğm gibi olmuş elinize sağlık çok saolun yanlız şimdide şöyle bir sorunum var kusura bu formatı elimdeki çalışma kitabına entegre edemiyorum https://docs.google.com/spreadsheet...N5UjJhQjdCdnFlTWgzbmpET3c&usp=drive_web#gid=0 benim elimdeki çalışma kitabı ekteki gibi uyarlama şansımız varmı güncel oturum sayfasındaki bilgiler oturum raporu sayfasına aktarılacak sizi çok yordum kusura bakmayın

Son düzenleme:
Geri