Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
har.cet.sayfasına 2 adet düğme koydum birincisi değiştirmek için ikincisi başlangıç satır sustn değiştirmek için
not: not32 antivirüs proğramı bunu kabullenmiyebilir çünkü (ThisWorkbook.VBProject.VBComponents(Worksheets(ActiveSheet.Name).CodeName).CodeModule.Lines ) kodların içinde bu var bunuda bazen virüs görüyor kolay gelsin
bu arada unutttum mes. cetveli A8 ve B8 e yıl ve ay manuel olarak giriliyor.benim istediğim B8 deki ay mayıs yerine haziran olduğunda günlerin kendiliğinden B9 dan başlayarak yazılması.selam ve saygılar
Teşekkür ederim ama benim istediğim bu değil,A sütünundaki 1.....31 rakam olacak orda bir değişiklik olmayacak sadece ay ve yıl değiştiğinde günler değişecek.saygılar
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.yalnız küçük bir ayrıntı var "Ay" nasıl büyük harfe çevirebilirim.birde bunu benim bu kıt excell bilgimle mantığını anlayabilirmiyim.Teşekkürler.elinize ve emeğinize sağlık.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.