Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın Yusuf YILDIRIM ın yapmış olduğu tabloya bir ekleme yapmak istedim ve ortaya bazı sorunlar çıktı. maaş bordrosuna yönelik bu tabloda bir düzenleme yapmak istedim ve sorumu tabloda yazdım. yardımcı olursanız sevinirim.
Örnek olarak kısaça bilgi vereyin siz genel tablonuza uyarlarsınız.
E8 bulunan formül,
='Yıllık Bordro'!C36
yerine aşağıdakini yazın.
=KAYDIR('Yıllık Bordro'!C36;;$C$4-1)
Gördüğünüz gibi kırmızı işaretli bölümler aynı ilave olan mavi bölüm farklı. Bu şekilde tüm formülleri son verdiğim formüle göre değiştirin. Sadece kırmızı bölümler değiştirdiğiniz kısım ile aynı kalsın.
2.Sorunuzu anlamadım.
3.Sorunuzu da doğru anladım mı bilmiyorum.
1/8 i sayıya çevirmekten kastınız matematik işlemi gibi ise, =1/8 yazarsanız istediğiniz olur.
çok sağolun, derdimin %95 i ilk soruydu. halloldu. diğerleri ise aslında sizin için basit diye düşünüyorum. özellikle 3. soru.
yıllık bordro sekmesindeki c9 ve d9 hücrelerindeki değerleri, muhasebat sekmesinde c 13 hücresine "1 / 8" şeklinde otomatik yazdırmak istiyorum, tabi yıllık bordro sekmesindeki c9 ve d9 hücreleri değişince bu değerler de otomatik değişecek.
2. sorumu anlatamamış olabilirim, onu boşverelim olsun bitsin.
bilginize sağlık, teşekkürler...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.