• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

aya göre günlük toplam

Excel Vers. ve Dili
2003
merhabalar

a sütununda tarih var diyelim sadece içinde bulunduğumuz ayı dikkate alarak b sütununda günlük toplam alacak ve gün gün commanbutton1 ile listbox1 de listeleyecek bir makroyu nasıl yazabiliriz? Bu konuda yardım rica ediyorum.iyi çalışmalar diliyorum.

hata nerde

bu şekilde yaptım ama olmadı

Private Sub CommandButton10_Click()
On Error Resume Next
tarih = nowmonth And CDate("dd/mm")
For a = 3 To [a65536].End(3).Row
If tarih = CDate("dd/mm") Then
j = (j + Cells(a, "j") * 1)
End If
ListBox3.AddItem
ListBox3.List(0, 0) = j
Next a
End Sub

Merhaba

A sütununda değişik tarihler var. Buna karşılık gelen değerleriniz olmalıki başka bir sütuna bunların aylık toplamlarını alalım.

Listbox'ta hangi verileri görmek istiyoırsunuz.
Tam olarak ne istediğinizi biraz daha açarmısınız.Ekli bir dosyada yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Hangi sütunun toplamını alacağız?

Küçük örnek bir dosya eklerseniz sorunuz daha anlaşılır olucaktır.

Selamlar

Takvİmden Hangİ Ayi SeÇersem Ve Ay KaÇ GÜn Çekİyorsa Sirayla 1.gÜnden BaŞlayip Ayin Son GÜnÜne Kadar GÜn GÜn Verİlerİ Toplayip Mİktari Lİstboxta Lİstelemek İstİyorum.yardimlariniz İÇİn Şİmdİden TŞk Edİyorum.kolay Gelsİn.LABELLERE 5 GÜN YAZDIM FAKAT BU SİZLERİ YANILTMASIN SADECE ÖRNEK VERMEK AÇISINDAN.

Son düzenleme:
selam

aslında istediğim gibi olmuş ancak benim zaten mevcut userforma ekleme yapmak istiyorum ve orda DTpicker1 takvimim var.Bu verilerin listbox3 te görüntülenmesini istiyorum diğer veriler için takvimden ay seçiyorum zaten bende istiyorumki takvimden seçtiğimde diğer verilerle beraber gelsin yani ayı DTpicker1 den seçemezmiyiz acaba.çok tşk ediyorum.hoşçakalın.tarih sütunu :a
miktar:l sütunu takvim:DTpicker1 şeklinde olacak.

Son düzenleme:
iyi akşamlar sayın reipek cevap için çok tşk ama tam olarak benim istediğim gibi değil aslında öyle ama benim asıl dosyamda miktar L sütununda ve tarihide DTpicker1 den seçiyorum.Mevcut bir formum var ve ben bu değerleri listbox 1 ve 2 deki değerlerle listbox3 te görüntülemek istiyorum.yani ortak bir takvim kullanmak istiyorum anlayacağınız .iyi akşamlar

arkadaslar Userform Textboxta bugunün tarihini göstermek istiyorum ayrıca istediiğim zaman değiştirebileceğim şekilde nası yapabilirim. Bi de Kayıt butonu ekledim ve yine Textboxta bi sayaç ekledim her kayıt butonuna basınca bir artırarak gidio ama Exceli kapatıp acınca yine basa donuo:S
yardımcı olursanız sevinirim..

merhaba arkadaslar.. benim Userformda takıldığım bikac yer oldu da yardımcı olursanız sevinirim.. Textboxta bugunün tarihini göstermek ayrıca istediğim zaman değiştirmek istiyorum..bir de baska bir textboxta her kayıt butonuna bastıgımda sayısal degeri bir arttırdım ama Exceli kapatıp acınca eski degerine dönüo:S

iyi aksamlar..

merhaba arkadaslar.. benim Userformda takıldığım bikac yer oldu da yardımcı olursanız sevinirim.. Textboxta bugunün tarihini göstermek ayrıca istediğim zaman değiştirmek istiyorum..bir de baska bir textboxta her kayıt butonuna bastıgımda sayısal degeri bir arttırdım ama Exceli kapatıp acınca eski degerine dönüo:S

iyi aksamlar..

Geri