• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Auto Close Hakkında

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba benim excel uzmanı arkadaşlardan ricam.Auto Close öyle bir kod yazsılsınki MsgBox "Son İşlemlerin Girişini Yapmadan Çıkamazsınız..." uyarısı çıktıktan sonra evet,hayır,iptal penceresi çıkmasın uyarıdan sonra son işlemleri girilebilmesi için excel sayfamızda kalmamız sağlansın.Yardımlarınız için şimdiden tşkler.İyi çalışmalar.

Kod:
Sub auto_close()
MsgBox ("Son İşlemlerin Girişini Yapmadan Çıkamazsınız..."), vbCritical, "Dikkat"
End
End Sub

Merhaba yukarıda End değimi Makronun sonlandırılmasına yarar.Umarım istediğiniz şeyi doğru anlamısımdır.

Merhaba .....Auto Close öyle bir kod yazsılsınki MsgBox "Son İşlemlerin Girişini Yapmadan Çıkamazsınız..." uyarısı çıktıktan sonra evet,hayır,iptal penceresi çıkmasın uyarıdan sonra son işlemleri girilebilmesi için excel sayfamızda kalmamız sağlansın.Yardımlarınız için şimdiden tşkler.İyi çalışmalar.

Merhaba,
Bazen hayal gücü çok anlamsız şeylere sürükleyebilir insanları...

Auto Close olayına excel sayfamızda kalmamızı sağlayan bir kodu yazdığınızda o çalışmadan nasıl çıkılabilinecek acaba? Bunu hiç düşündünüzmü???

Merhaba,
Bazen hayal gücü çok anlamsız şeylere sürükleyebilir insanları...

Auto Close olayına excel sayfamızda kalmamızı sağlayan bir kodu yazdığınızda o çalışmadan nasıl çıkılabilinecek acaba? Bunu hiç düşündünüzmü???
Ayhan beye aynen katılıyorum.:cool:

Arkadaşlar ,

Ozaman ben arkadaşın ne istediğni anlamayıp tamamen hayal urunu birşey yazmısım :)

Son işlemlerin ne olduğunu bilemeyiz ancak dosyanın kaydedilip kaydedilmediğine bakarak çıkışı yasaklayabiliriz.

Kod:
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
    If Not ThisWorkbook.Saved Then Cancel = True: MsgBox "Çıkış yasak!"
End Sub

Valla Ya ben kendimi anlatamadım ya siz benim düştüğüm durumu anlayamadınız ben şimdi ekte çalışmamı vereyim eğer dediğim saçmaysa şayet siz bana bir başka yol göstterin..

Ekli dosyalar

• ek1.xls
    ek1.xls
    20 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Geri